Android Redmi note 8 pro

Mediatek den biraz bende korkuyorum fakat telefonu sadece günde aktif olarak sosyal medya ve youtube ,twitch için kullanıyorum telefonda hiç oyun oynamam
Oyun oynamayacak iseniz bir sorun olacağını düşünmüyorum ama arkadaşların dediği gibi Mİ 9T'de alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isınma sorunu yok. Zaten olamaz da, içerisinde sıvı soğutma mevcut. Takılmaları oluyormuş ondan bahsediyor.
Videonun 11:20 'den ilersini izlermisiniz acaba.

Videonun 11:20 'den ilersini izlermisiniz acaba.
O telefonla 2 saat PUBG oynamışlığım var, abartılacak kadar ısınmıyor. Normal bir telefon kadar ısınıyor. Kişiden kişiye değişir tabi ki.
Bu arada şunu fark ettim. Testte RN 8 Pro ile HDR'da oynamış ama diğer iki telefonda HD'de oynamış. Sence bu sıcaklık ölçümünde mantıklı bir şey mi ? Test adil değil.

Dediğim gibi telefonda oyun oynamam o işleri genelde pc de hallederim sadece sosyal medya ve youtube twitch ayrıca mi 9t alacak bütçe yok maalesef sizce kaç sene götürür note 8 pro iyi bi kullaniciyimdir.

Dediğim gibi telefonda oyun oynamam o işleri genelde PC de hallederim sadece sosyal medya ve youtube twitch ayrıca mi 9t alacak bütçe yok maalesef sizce kaç sene götürür note 8 pro iyi bi kullaniciyimdir.
En azından 1,5-2 sene götürür.

Hadi bakalım inş bi sorun yaşamam :) benim eski telefonum redmi note 4x oda masmavi ekran oldu bi an ve gitti bir daha açılmadı gsm iletisime gönderdim fakat onlarda yapamadilar çok memnundum ondan da inş buda öyle memnun eder

Merhabalar herkese haftaya distribütör garantili bir redmi note 8 pro almayi dusunüyorum sizce bir sıkıntı yaşarmıyım gerek telefonda gerek garantidepresan gerçi garanti çok umrumda değil ama olsun telefon hakkında yaşadığınız sorunları ve uzun zaman kullandiysaniz eğer deneyimlerini paylasirsaniz çok sevinirim iyi forumlar.
note 8 pro kullanıyorum yaklaşık 6 ay once satın aldım 2bin tl e almıstım 64 gb olan cihazı
suana kadar herhangi bir problem yaşamadım.Donma takılma vs. olmuyor kamerası gayet başarılı.Pubg oynuyorum yüksek çözünürlükte akıcı ve donmadan.Şarj konusunda da çok başarılı bir cihaz.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz.

Çok tesekkür ederim cevaplanız için iyi akşamlar herkese
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

note 8 pro kullanıyorum yaklaşık 6 ay once satın aldım 2bin TL e almıstım 64 gb olan cihazı
suana kadar herhangi bir problem yaşamadım.Donma takılma vs. olmuyor kamerası gayet başarılı.PUBG oynuyorum yüksek çözünürlükte akıcı ve donmadan.Şarj konusunda da çok başarılı bir cihaz.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz.
Android 10 gelmiş nasıl memnun musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,859
Üyeler
173,735
Son üye
burakK0923
Geri