bassavciderman
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
bazı sitelerde bu telefonun yorumalrında oyunda kasam veya donma yaptığı söylenmiş telefonu kullanan varsa cevap yazabilirmi
o telefon bende yok ama kuzenin kullanıyor 25 30 gündür yaklasık 1 aydır hiç bir sıkıntı yokbazı sitelerde bu telefonun yorumalrında oyunda kasam veya donma yaptığı söylenmiş telefonu kullanan varsa cevap yazabilirmi
bilgilendirmen için teşekkürlero telefon bende yok ama kuzenin kullanıyor 25 30 gündür yaklasık 1 aydır hiç bir sıkıntı yok
önemli değilbilgilendirmen için teşekkürler
dsotum sendeki redmi note 8mibir alt modeli var bende sıkıntı yok şuanda gayet akıcı
evetdsotum sendeki redmi note 8mi
bazı sitelerede yazılımsal hatalar olduğu söyleniyorda
öyle bir şey yok millet kötülemek için yapıyor galibadostum redmi note 9da
Redmi note 8 kullanıcısı olarak tek şikayetim var o da bir bluetooth cihazına bağlandığımda örneğin kulaklık internet hızı 46 dan 15 10 hatta 5 lere bile düşebiliyor. Evde kullandığım modem de 5ghz ve bu da bir çözüm olmuyor.dostum redmi note 9da
yorumun için teşekkürler dostumRedmi note 8 kullanıcısı olarak tek şikayetim var o da bir bluetooth cihazına bağlandığımda örneğin kulaklık internet hızı 46 dan 15 10 hatta 5 lere bile düşebiliyor. Evde kullandığım modem de 5ghz ve bu da bir çözüm olmuyor.