Realme 6 öneririm.işlemcisi çok güçlü.tek kötü yanı ekranı Cornıng gorılla class 3.Telefon alacağım bu ay içerisinde eğer babam bütçeyi biraz yükseltirse Redmi Note 9S düşünüyorum yükseltemezse Redmi Note 8 düşünüyorum. Bu fiyatlara daha iyileri var mıdır? Yada bu telefonlar alınır mı?
redmi note 9 pro bakabilrisinizTelefon alacağım bu ay içerisinde eğer babam bütçeyi biraz yükseltirse Redmi Note 9S düşünüyorum yükseltemezse Redmi Note 8 düşünüyorum. Bu fiyatlara daha iyileri var mıdır? Yada bu telefonlar alınır mı?
böyle bir telefonda neden sd 720 var ?redmi note 9 pro bakabilrisiniz
arasında
tek farkı 30w hızlı şarz
ve 64 mp kamera
yalnız mediatek daha hızlı şarz tüketiyorböyle bir telefonda neden sd 720 var ?
hayır,onu demedim.yalnız mediatek daha hızlı şarz tüketiyor
mediateki amd
snapdragonu nvida gibi düşün
hayırlı olsun.Bugün 9 pro aldık 2900tl ye
855 li telefonların fiyatlarını bilmiyorsun sanırımhayır,onu demedim.
böyle güçlü bir telefonda neden Qualcomm Snapdragon 720g tercih etmişler ?
Neden Snapdragon 855 veya G90T değil ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun.
biliyorum en kötü örneğiydi o.720 düşük kalmış g90t koysalarmış bebek gibi olurmuş.855 li telefonların fiyatlarını bilmiyorsun sanırım
720g vardı daha iyi 720 denbiliyorum en kötü örneğiydi o.720 düşük kalmış g90t koysalarmış bebek gibi olurmuş.
855 Koymaları fiyatı artırır. Zaten bu telefonun yapılış amacı performans olarak aşırı iyi olmasın ama belirli kısımlardan (kamera gibi) ödün verilmesin. G90T gibi ısınan ve güç tüketen bir işlemci koymak ne kadar akıl kârı olur ? Ayrıca insanların MediaTek'e olan ön yargılarını da hesaba katmak gerek.hayır,onu demedim.
böyle güçlü bir telefonda neden Qualcomm Snapdragon 720g tercih etmişler ?
Neden Snapdragon 855 veya G90T değil ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun.