muskA
80+ Silver
onu koymuşlar zaten.720g vardı daha iyi 720 den
Realme 6 daha iyi bundan.
onu koymuşlar zaten.720g vardı daha iyi 720 den
Aralarında 250tl gibi bir fark var değer mi?redmi note 9 pro bakabilrisiniz
arasında
tek farkı 30w hızlı şarz
ve 64 mp kamera
g90t çok güçlü bir işlemci.855 Koymaları fiyatı artırır. Zaten bu telefonun yapılış amacı performans olarak aşırı iyi olmasın ama belirli kısımlardan (kamera gibi) ödün verilmesin. G90T gibi ısınan ve güç tüketen bir işlemci koymak ne kadar akıl kârı olur ? Ayrıca insanların MediaTek'e olan ön yargılarını da hesaba katmak gerek.
Hızlı şarj, NFC sizin için önemli değilse 9S alınabilir ama almış iken 9 Pro alın derim şu günlerde temassız ödeme (NFC) ve hızlı şarj o kadar da arka plana atılacak özellikler değil bence.Aralarında 250tl gibi bir fark var değer mi?
Hocam çoğu forumda mediatek işlemciler hem fazla şarj yiyor hemde fazla ısınıyor demişler içime kurt düştüonu koymuşlar zaten.
Realme 6 daha iyi bundan.
değmez benceAralarında 250tl gibi bir fark var değer mi?
dostum yukarda bahsettiğim gibi telefon kapağına kadar değişebilir.fakat çok güçlü bir işlemci olur kendileri.Hocam çoğu forumda mediatek işlemciler hem fazla şarj yiyor hemde fazla ısınıyor demişler içime kurt düştü
Sorun ısınması zaten.g90t çok güçlü bir işlemci.
ısınma problemleri telefon kapağına kadar değişebilir
sd 720g kullanacağıma "ısınan ama daha iyi olan"g90t kullanırım
bu tamamen şahsi görüş
dediğim gibi 855 bir örnekti,gerçekçi algılamayın.
Note 9 mu 9S mi?değmez bence
zaten 2 3 özelliği daha iyi
redmi note 9 alabilirsiniz
dediğim gibi 2 3 özelliği daha iyiNote 9 mu 9S mi?
şahsi görüş,Sorun ısınması zaten.
Ne kadar ısınır ise o kadar performans kaybı yaşıyor. (Thermal Throttling)
Ben yukarda 9S ve 9 Pro yu karşılaştırdık sanmıştımdediğim gibi 2 3 özelliği daha iyi
eğer mp fazla olsun ve hızlı şarz için değebilir
ama 9s de üzmez
Sonuç olarak bütçe çıkamazsam Note 8 çıkabilirsem Note 9S almalıyım değil mi?dediğim gibi 2 3 özelliği daha iyi
eğer mp fazla olsun ve hızlı şarz için değebilir
ama 9s de üzmez
EVET REDMİ note8 DEN ÇOK ÇOK Daha iyidir redmi note 9 sBen yukarda 9S ve 9 Pro yu karşılaştırdık sanmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuç olarak bütçe çıkamazsam Note 8 çıkabilirsem Note 9S almalıyım değil mi?