Ö ÖmerBeyy 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ömer Karakuş 13 Haziran 2020 #1 Selamın Aleyküm beyler redmi note8 cihazına root atmak istiyorum önerebiliceğiniz root varmı ve bir yerde okudum root atınca telefonun açılmamam riski de varmış
Selamın Aleyküm beyler redmi note8 cihazına root atmak istiyorum önerebiliceğiniz root varmı ve bir yerde okudum root atınca telefonun açılmamam riski de varmış
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,814 En İyi Cevap 29 Dahası Reaksiyon skoru 21,056 İsim Ömer Steam fieryz 13 Haziran 2020 #2 Root atarsan garanti geçersiz oluyordu sanırım.
Ö ÖmerBeyy 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ömer Karakuş 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Fiery yazmış: Root atarsan garanti geçersiz oluyordu sanırım. Devamı için tıklayın... biliyorum önemli değil o
Fiery yazmış: Root atarsan garanti geçersiz oluyordu sanırım. Devamı için tıklayın... biliyorum önemli değil o
A asterwimon 80+ Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ÖMER FARUK 15 Ağustos 2020 #4 root atarsan hem garanti kapsamı dışına çıkar hem de telefonuna gelen güncellemelerden haberdar olamazsın bu da telefonun ilerleyen zamanlarda kasmasına neden olur haberin olsu n
root atarsan hem garanti kapsamı dışına çıkar hem de telefonuna gelen güncellemelerden haberdar olamazsın bu da telefonun ilerleyen zamanlarda kasmasına neden olur haberin olsu n