🔥İndirim redragon k530 850 lira

zorba31

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
çokta büyük bir indirim sayılmaz ama fiyatına göre güzel bir klavye uzun süredir stoğu yoktu şimdi gelmiş diğer satılan yerlerden 300 lira falan ucuz

Biraz kötü duruyor kanka ya

Beyaz çok iyi ama bu daha iyi bence
Hocam bilmiyorum belki ön yargıdır. Amazonda diğer satıcılardan ürün alınır mı? Amazon müşteri hizmetleri iyi düşünüp öyle alın biz sadece aracıyiz diyor bu şekil satıcılarda

Hocam bilmiyorum belki ön yargıdır. Amazonda diğer satıcılardan ürün alınır mı? Amazon müşteri hizmetleri iyi düşünüp öyle alın biz sadece aracıyiz diyor bu şekil satıcılarda
Amazonda satıcı sıkıntılı olduğu zaman bile bu ürünü size amazon göndermektedir. Yasal haklarınız korunur gibi destekler geliyor o yüzden amazondan yana sıkıntı duymuyorum ben

Bende klavye takıntısı var koleksiyon yapmayı düşünüyorum hatta.
Ailemin yanında kalmasam ben de yapacağım fare koleksiyonu ama kardeşime falan ben bakıyorum neyse umarım ileride kısmet olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda satıcı sıkıntılı olduğu zaman bile bu ürünü size amazon göndermektedir. Yasal haklarınız korunur gibi destekler geliyor o yüzden amazondan yana sıkıntı duymuyorum ben
Evet ürün bozuk falan çıkarsa satıcı parasını ödemedese dâhi biz size ödediğiniz parayı iade ederiz dediler. Sadece uğraşmak sıkıntı. Bir kere denemek lazım ama

Ailemin yanında kalmasam ben de yapacağım fare koleksiyonu ama kardeşime falan ben bakıyorum neyse umarım ileride kısmet olur
İnşallah nasip kısmet. Bilgisayar ile ilgili modifiye olarak yapılacak bir sürü şey var. Klavyelerde keycapsler falan. En çok insanların kendilerinin yaptığı kasalar var çok hoşuma gidiyor. Bir tane de ben yapıcam bakalım. Bak sana kasa örneği atayım izle :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,496
Üyeler
191,828
Son üye
Deniz Seyitoğlu
Geri