https://www.trendyol.com/redragon/k...e-p-119004080?boutiqueId=61&merchantId=106248 arkadaşlar alacağım klavye bu sizce nasıldır ve bu fiyata önerbiliceğiniz klavyeler var mıdır.
Knk mizar mz 60https://www.trendyol.com/redragon/k...e-p-119004080?boutiqueId=61&merchantId=106248 arkadaşlar alacağım klavye bu sizce nasıldır ve bu fiyata önerbiliceğiniz klavyeler var mıdır.
klavye bencede güzel ama 2-3 yıl önce çıkması beni düşündürüyor.Alınır bence.
Biraz daha çıkarsan mz60 ya da dk61e alabilirsin. İkiside 1100 civarına geliyordu sanırım. Onun dışında köyü klavye değilde şu an ki fiyatını haketmiyor.https://www.trendyol.com/redragon/k...e-p-119004080?boutiqueId=61&merchantId=106248 arkadaşlar alacağım klavye bu sizce nasıldır ve bu fiyata önerbiliceğiniz klavyeler var mıdır.
Mizar mz60 öneririm gayet güzel şuan ondan yazıyorum.https://www.trendyol.com/redragon/k...e-p-119004080?boutiqueId=61&merchantId=106248 arkadaşlar alacağım klavye bu sizce nasıldır ve bu fiyata önerbiliceğiniz klavyeler var mıdır.
kullandım hemde beyazını kullandım. fıstık gibi klavyeydi switchleri hotswap olduğu için istediğin switchle değiştirebiliyordun ben bazılarını blue switch bazıları red yapmıştım. tuşlar kaliteli tablası metal altı plastiktir. esneme falan yapmıyor. yay çınlaması metal tabla olduğu için var. ama içini açıp foam tape yaptığında çınlamayı baya bir azaltabiliyorsun. hatta ben lubelamıştımda.yani bildiğin klavye mod'lama aşırı yatkın. yani klavyeler içinde en mıncırmaya izin veren F tuşları barındıran TKL f/p klavyedir kendisi. f1 f2 tuşlarının olması benim için çok önmeliydi bu yüzden F tuşları olmayan daha küçük klavyeleri tercih etmemiştim doğruda yapmışım. oyunlarda F tuşları işe yarayabiliyor. distribitörü FSP türkiye idi değişti mi bilmiyorum belki başka distribitörede geçmiş olabilir. distribitör servis bakımında da yarı yolda bırakmayacaktır eğer değişmediyse.https://www.trendyol.com/redragon/k...e-p-119004080?boutiqueId=61&merchantId=106248 arkadaşlar alacağım klavye bu sizce nasıldır ve bu fiyata önerbiliceğiniz klavyeler var mıdır.
Klavyede Türkçe harfler yok onu nasıl hallediyoruz?kullandım hemde beyazını kullandım. fıstık gibi klavyeydi switchleri hotswap olduğu için istediğin switchle değiştirebiliyordun ben bazılarını blue switch bazıları red yapmıştım. tuşlar kaliteli tablası metal altı plastiktir. esneme falan yapmıyor. yay çınlaması metal tabla olduğu için var. ama içini açıp foam tape yaptığında çınlamayı baya bir azaltabiliyorsun. hatta ben lubelamıştımda.yani bildiğin klavye mod'lama aşırı yatkın. yani klavyeler içinde en mıncırmaya izin veren F tuşları barındıran TKL f/p klavyedir kendisi. f1 f2 tuşlarının olması benim için çok önmeliydi bu yüzden F tuşları olmayan daha küçük klavyeleri tercih etmemiştim doğruda yapmışım. oyunlarda F tuşları işe yarayabiliyor. distribitörü FSP türkiye idi değişti mi bilmiyorum belki başka distribitörede geçmiş olabilir. distribitör servis bakımında da yarı yolda bırakmayacaktır eğer değişmediyse.
kim diyor onu? benim k552 bildiğin türkçe hemde sonradan baskı falanda değil bildiğin komple türkçe. en Q alma sakın direk tr Q al ki türkiyede sanırım TR satılıyor distribitör garantili olanlarda amazon gibi yerlerden alındığında en Q geliyor. ingilizce Q'da enterda küçük aman diyim.Klavyede Türkçe harfler yok onu nasıl hallediyoruz?