Neler Yeni

redragon k568 rgb 645 TL (Outemu red switch )

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Amazondaki klavyeler de işin içine girince kafam baya karıştı normalde k568 alıcaktım şimdi k631 mi olsa yoksa diğer linklerdeki mi olsa bilmedim bütçe maks 800
Birde şunu atıp biraz daha kafanı karıştırayım. Gateron switch bu da.

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Birde şunu atıp biraz daha kafanı karıştırayım. Gateron switch bu da.
siz hangi klavyeyı kullanıyorsunuz ve amazon olabilirde banggoddan almam galiba

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben daha klavye almadım hocam. İdarelik bir tane rampage aldım onu kullanıyorum şuanda. Ama alacak olsam BW-KB2 alırım klavyede RGB sevdiğimden. Ayrıca BW-KB2 Hotswappable. Eğer 1 tane backlight bana yeter derseniz AK33'te alınabilir ama hotswappable değil o sanırım. Hotswappable ve RGB versiyonu var ama daha pahalı ve sanırım farklı bir satıcı gönderiyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sek erkek klavyesi Durgod K320 kullanıyorum. Orijinal indirime yetişemedim ama birisinden 600TL'ye aldım. Venus almak istiyordum da Gateron Brown, black, Cherry Black, Brown bulamadım. Fiyatları pahalıydı.
Ben daha klavye almadım hocam. İdarelik bir tane rampage aldım onu kullanıyorum şuanda. Ama alacak olsam BW-KB2 alırım klavyede RGB sevdiğimden. Ayrıca BW-KB2 Hotswappable. Eğer 1 tane backlight bana yeter derseniz AK33'te alınabilir ama hotswappable değil o sanırım. Hotswappable ve RGB versiyonu var ama daha pahalı ve sanırım farklı bir satıcı gönderiyor.
1673528193648.png
1673528199260.png

Amazon'a girip bir bakayım ne modeller varmış diye dedim. Yuh bir sürü klavye gelmiş Türkiye'ye. Epomaker, Magic refiner, Akko, Ajazz. Hayır benim anlamadığım madem Türkiye'ye bu klavyeler de geliyor niye forumlarda kimse atmıyor? Biz de Redragon'la XPG Summoner'la falan uğraşıyoruz.

@Leclerc Amazon yurtdışı için model önerisi yapamayacağım maalesef. Model bazlı bilgim az. Tek tek girip ne neciymiş bakmam lazım o da uzun sürer.

@DerratiX Hocam ne zamandır bu modeller satılıyor Türkiye'de?

Şu klavye neden ucuz anlamadım:

PBT, Hot-swap, coil kablo, foam mod. Sadece kablosu ya da tuşlarının bu fiyatta olması gerekiyor.
Edit: Ajazz mağazasında da 40 dolar. Neden ucuz bilmiyorum. Ama fiyatı böyleyse PBT tuşları kaliteli değildir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben sek erkek klavyesi Durgod K320 kullanıyorum. Orijinal indirime yetişemedim ama birisinden 600TL'ye aldım. Venus almak istiyordum da Gateron Brown, black, Cherry Black, Brown bulamadım. Fiyatları pahalıydı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Amazon'a girip bir bakayım ne modeller varmış diye dedim. Yuh bir sürü klavye gelmiş Türkiye'ye. Epomaker, Magic refiner, Akko, Ajazz. Hayır benim anlamadığım madem Türkiye'ye bu klavyeler de geliyor niye forumlarda kimse atmıyor? Biz de Redragon'la XPG Summoner'la falan uğraşıyoruz.

@Leclerc Amazon yurtdışı için model önerisi yapamayacağım maalesef. Model bazlı bilgim az. Tek tek girip ne neciymiş bakmam lazım o da uzun sürer.

@DerratiX Hocam ne zamandır bu modeller satılıyor Türkiye'de?

Şu klavye neden ucuz anlamadım:

PBT, Hot-swap, coil kablo, foam mod. Sadece kablosu ya da tuşlarının bu fiyatta olması gerekiyor.
Benim bildiğim en erken Eylül ayı hocam ama ondan öncesinde de satılmaya başlanmış olabilir.

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ

@Fantastiktürk amazondan biraz araştırmalarıma göre bu klavyeleri buldum müsaitseniz bunlara bakabilirmisiniz​

Redragon K631 Castor %65 red switch​

YINDIAO T8 60% Oyun Klavyesi,68 Tuşlu red switch​

MAGIC-REFINER%60 USB-C red switch​

DIERYA DK61E%60 Gateron optik kahverengi switch​

Ekler

• castor.png
    castor.png
    619.1 KB · Hit: 34
  • yındıao.png
    yındıao.png
    314.9 KB · Hit: 27
  • magıc.png