Leclerc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 88
- İsim
- Emre ATAŞ
Amazon üzerinden Redragon k631 gibi bir klavye de gördüm vergiyle 728tl oluyor red switch o klavyenin avantajları nelerdir acabaTürkçe rehber yapan var mı bilmiyorum. Forumlarda custom klavye ile uğraşan az sayıda insan vardı. Onların mesajlarını bulabilirsiniz. Ya da konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.
Eğer biraz ingilizceniz varsa foam mod diye youtube ve internetten aratabilirsiniz. Binlerce video var üzerine.
Zaten zor bir işlem de değil. Klavyenin kasasını açıp tuşların oturduğu PCB'nin altına sesi azaltacak bir madde ekliyorsunuz (Benim elimde 6mm araba ses yalıtım malzemesi vardı inceltip onu koydum ). Daha sonra klavyeyi kapatıyorsunuz.
Eğer plastik geçmeli bir klavyeniz varsa zorlayabilir. O da kasayı açmanın zorluğundan.
Evet çınlama yapıyor. Redragon mavi alacaksanız aklınızda bulunsun.
Ha foam mod + mousepad ile kullanırım diyorsanız mavi de alınır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: Vata alıp oyun için kullandığınız tuşları farklı renkte outemu switchler ile değişebilirsiniz. Tabii bu sefer de tuşların hissiyatları farklı olacağından yazı yazarken sorun olabilir. Ayrıca diğer mavi olanlar hala yay sesi yapmaya devam edecektir günlük kullanımda.