Neler Yeni

redragon k568 rgb 645 TL (Outemu red switch )

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Türkçe rehber yapan var mı bilmiyorum. Forumlarda custom klavye ile uğraşan az sayıda insan vardı. Onların mesajlarını bulabilirsiniz. Ya da konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.

Eğer biraz ingilizceniz varsa foam mod diye youtube ve internetten aratabilirsiniz. Binlerce video var üzerine.

Zaten zor bir işlem de değil. Klavyenin kasasını açıp tuşların oturduğu PCB'nin altına sesi azaltacak bir madde ekliyorsunuz (Benim elimde 6mm araba ses yalıtım malzemesi vardı inceltip onu koydum :ROFLMAO: ). Daha sonra klavyeyi kapatıyorsunuz.

Eğer plastik geçmeli bir klavyeniz varsa zorlayabilir. O da kasayı açmanın zorluğundan.

Evet çınlama yapıyor. Redragon mavi alacaksanız aklınızda bulunsun.

Ha foam mod + mousepad ile kullanırım diyorsanız mavi de alınır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Vata alıp oyun için kullandığınız tuşları farklı renkte outemu switchler ile değişebilirsiniz. Tabii bu sefer de tuşların hissiyatları farklı olacağından yazı yazarken sorun olabilir. Ayrıca diğer mavi olanlar hala yay sesi yapmaya devam edecektir günlük kullanımda.
Amazon üzerinden Redragon k631 gibi bir klavye de gördüm vergiyle 728tl oluyor red switch o klavyenin avantajları nelerdir acaba

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon üzerinden Redragon k631 gibi bir klavye de gördüm vergiyle 728tl oluyor red switch o klavyenin avantajları nelerdir acaba
Bilgim dahilimde olan bir model değil. Burada aktif olmadığımdan bilmiyorum kimler anlıyor ama technopat'ta bu fiyat bandındaki klavyeleri bilen insanlar var. Sorarsanız model bazlı yardımcı olacaklardır.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Mekanik klavye hem de red switch varken niye 200 fazla verip membran alsın millet ? İlginç bir tavsiye.
makro tuşları, numlock, ürün kalitesi, keycap kalitesi olabilir mi? ürün alırken sadece switchine mi bakıyorsunuz

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

YUSUFlose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yusuf çelik
Instagram
https://www.instagram.com/yusuflose/?hl=tr
Steam
YUSUFlose
Facebook
YUSUFlosee
devam etti mi sorun bende olduğunu hatırlamıyorum
1 kere garantiye gönderdim tamir edip gönderdiler 2 3 ay sonra tekrar oldu ve birden fazla tuşta oldu 2. kez garantiye gönderdim tamir etmeden gönderdiler . üçüncüye gönderdim şimdi sonuç ne olur bilmiyorum . Red switch le mi alakalı onu da bilmiyorum

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben de 2 sefer tuş basmama problemi oldu ( red switch)

1 kere garantiye gönderdim tamir edip gönderdiler 2 3 ay sonra tekrar oldu ve birden fazla tuşta oldu 2. kez garantiye gönderdim tamir etmeden gönderdiler . üçüncüye gönderdim şimdi sonuç ne olur bilmiyorum . Red switch le mi alakalı onu da bilmiyorum
Bunu yaşayan kullanıcı sayısı az. Kronik bir problem değil. Ama ucuz bir klavyede evet böyle sorunlar olması normal.

Klavyeyi çok sert kullanıyorsanız da olabilir bu arada.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hafif üstüne koyup AK33 almak veya yurtdışından daha ucuza almak daha mantıklı geldi.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AK33 %60 değil mi? %60 almak istemeyen çok kullanıcı olacaktır.

Yurt dışı da aynı şekilde. Hangi siteden, hangi mağazadan alacaksın; ne zaman gelecek, gümrüğü ne olacak VS. gibi şeyleri araştırmak istemeyen veyahut doğrudan garantili ürün bakan kullanıcılar olabilir.

Ama evet dediğinize katılıyorum. Yurt dışı klavyeleri amazon satıyor artık. 600-1000 lira arası modeller çoğaldı. Onlara da bakılabilir. Hele bu fiyatta TR ürünlerde switch seçeneği çoğu zaman yokken. Satıcı amazon olacağı için üstte bahsettğim sorular da sorun olmayacaktır.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
AK33 %60 değil mi? %60 almak istemeyen çok kullanıcı olacaktır.

Yurt dışı da aynı şekilde. Hangi siteden, hangi mağazadan alacaksın; ne zaman gelecek, gümrüğü ne olacak VS. gibi şeyleri araştırmak istemeyen veyahut doğrudan garantili ürün bakan kullanıcılar olabilir.

Ama evet dediğinize katılıyorum. Yurt dışı klavyeleri amazon satıyor artık. 600-1000 lira arası modeller çoğaldı. Onlara da bakılabilir. Hele bu fiyatta TR ürünlerde switch seçeneği çoğu zaman yokken. Satıcı amazon olacağı için üstte bahsettğim sorular da sorun olmayacaktır.
Hayır. %80. Amazondan alacaksın, %100 eline ulaşacak, 2-3 hafta içinde gelecek. Gümrükte takılmayacak. TR'de de N11'de bir satıcı var bu arada. İstanbuldan geliyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır. %80. Amazondan alacaksın, %100 eline ulaşacak, 2-3 hafta içinde gelecek. Gümrükte takılmayacak. TR'de de N11'de bir satıcı var bu arada. İstanbuldan geliyor.
Amazondan ajazz k33 için baktım stok yoktu. O yüzden öyle söyledim. Ayrıca model bazlı değil genel olarak konuştum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Amazondaki klavyeler de işin içine girince kafam baya karıştı normalde k568 alıcaktım şimdi k631 mi olsa yoksa diğer linklerdeki mi olsa bilmedim bütçe maks 800

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,006
Üyeler
164,761
Son üye
sawyzee