Yardım REDRAGON K568 vs SteelSeries Apex 3 TKL

YUSUFlose

80+
Reaksiyon skoru
88

650 TL bütçem var TKL ve sessiz switch li klavye bakıyorum
şuan bendeki klavyede tuşlar basmama sorunu var onu da yaşamak istemiyorum o yüzden steelseries alasım var sizce hangisi daha mantıklı ?

biri red switch biri membrane ben olsam mekanik red switch tercih ederdim

şuan bendeki klavyede tuşlar basmama sorunu var onu da yaşamak istemiyorum o yüzden steelseries alasım var sizce hangisi daha mantıklı ?
Apex 3 alıp kullanmak iyi olabilir. Ancak red dragon modelleri de kaliteli denebilir. Sizin durumunuz için apex 3 daha mantıklı olur.

biri red switch biri membrane ben olsam mekanik red switch tercih ederdim
membran olduğunu biliyorum ama tuş basmama sorunundan sonra artık marka olarak bakıyorum. gecikme süresinde bi problem olmazsa çok önemli değil

membran olduğunu biliyorum ama tuş basmama sorunundan sonra artık marka olarak bakıyorum. gecikme süresinde bi problem olmazsa çok önemli değil
redragon bilinen bir marka bende almayı düşünüyordum da sonra dedim itopya da xpg indirime girer belki 600tl civarına falan düşer onu alırım sizde öyle yapın derim xpg daha iyidir bunlara göre red switch

Redragon daha manıtklı

redragon bilinen bir marka bende almayı düşünüyordum da sonra dedim itopya da xpg indirime girer belki 600tl civarına falan düşer onu alırım sizde öyle yapın derim xpg daha iyidir bunlara göre red switch
xpg tkl klavyesi var mı

SS'in Apex 3-5 modellerini tavsiye etmem. O fiyat için çok düşük seviyedeler. Redragon Kumara önerebilirim.

fiyat bi anda pumplanıyor 1k civarında düzgün klavyeler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşünülebilir güzel, gamepower gibi tuş basma sorunu yapmaz dimi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,508
Üyeler
184,013
Son üye
Knave
Geri