Hocam kendim bu klavyeyi kullanıyorum Asus tuf k3 aldım onu kullanmaya başladım yinede satmak istemiyorum. Ciddi anlamda k568 mükemmel bir klavye Blue switch sesi çok tatmin ediyor ne kadar sesi yüksek olsada.Aga o değil de klavyenin ışıkları olsun, karizması olsun güzel yani. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama baya iyi.
Ben ürünün RGB modelini kullanıyordum renklendirmesi ve çeşitli modları çok iyi Asus tuf k3 kullandım onun rgbsine göre daha tok bir ışığa sahip.Evet tek renk yanıyorlar. Rainbow.
Belki de ben klavyeden anlamıyorumdurHocam kendim bu klavyeyi kullanıyorum Asus tuf k3 aldım onu kullanmaya başladım yinede satmak istemiyorum. Ciddi anlamda k568 mükemmel bir klavye Blue switch sesi çok tatmin ediyor ne kadar sesi yüksek olsada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ürünün RGB modelini kullanıyordum renklendirmesi ve çeşitli modları çok iyi Asus tuf k3 kullandım onun rgbsine göre daha tok bir ışığa sahip.
Aslında bende klavyeyi baya beğendiğimi belirttim fakat yanlış anladınız sanırım çünkü elimde asus olmasına rağmet redragon klavyeyi satmak istemiyorum demeye çalışmıştım.Belki de ben klavyeden anlamıyorumdur
Abi evet o sorunu bende yaşıyorum aparat tuşların yan taraflarını çiziyor çok can sıkıcı bir durum açıkçası :dTuş çıkarma aparatını kullandım meraktan dolayı fakat tuşların altları aşındı moralim bozuldu