Yazılımı kuruyorum ama çalışmıyor.Normal yazılımını bulsam razıyım.Ürün faturada bu şekil geçiyorYazılım varda Türkçesi yok sanırım hocam. Çeviri yapabilirim onun içinde.
ne zaman ne kadara aldınız hocam?Yazılımı kuruyorum ama çalışmıyor.Normal yazılımını bulsam razıyım.Ürün faturada bu şekil geçiyor
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
bunun için bir link bulabilir misin bana ?
Geçen yaz kargosuyla beraber yaklaşık 400 tl'ye mal olmuştune zaman ne kadara aldınız hocam?
hocam sıfır beyazını 575 liraya alabiliyorum sizce değer mi?Geçen yaz kargosuyla beraber yaklaşık 400 TL'ye mal olmuştu
Şu anki piyasa ederini pek bilmiyorum ama beyazı muhakak daha değerli konumdadır.Benimkiyle aynı model ise bir kaç dezavantajından bahsedeyim.Yay sesi çıkıyor bazen ama beni rahatsız etmiyor.Beni rahatsız eden en büyük şey klavye aydınlatmasını birazcık az bulmam.Onun dışında bir de yazılımı yok sanırım.Biraz basit bir klavye ama iş görüyor.Bu fiyat bandında sanırım daha iyisi yoktu benim aldığım vakit.Beyazı alınabilir bence ama ben senin yerinde olsam 1 ay daha üstüne para koyarım 700tl civarına daha güzelleri bulunuyor onlara da bakardım.Yoksa bence alınır alınmaz değil.hocam sıfır beyazını 575 liraya alabiliyorum sizce değer mi?
hocam çok uzun zamandır klavye arıyorum hem red hem %80 olacak şekilde fakat istediğim gibi bulamadım, redragon tipinde farklı bir model var mıdır?Şu anki piyasa ederini pek bilmiyorum ama beyazı muhakak daha değerli konumdadır.Benimkiyle aynı model ise bir kaç dezavantajından bahsedeyim.Yay sesi çıkıyor bazen ama beni rahatsız etmiyor.Beni rahatsız eden en büyük şey klavye aydınlatmasını birazcık az bulmam.Onun dışında bir de yazılımı yok sanırım.Biraz basit bir klavye ama iş görüyor.Bu fiyat bandında sanırım daha iyisi yoktu benim aldığım vakit.Beyazı alınabilir bence ama ben senin yerinde olsam 1 ay daha üstüne para koyarım 700tl civarına daha güzelleri bulunuyor onlara da bakardım.Yoksa bence alınır alınmaz değil.
Birazcık zevk meselesi ve bütçene bağlı.Mesela bana Gamakay çok hoş geliyor.Geçen yıl 500-600 tl bandındaydı alınabilirdi şimdi birazcık pahalandı.O tarz çok klavye var.Göz zevkine hangisi uyuyorsa al derim internette onlarca inceleme videoları var.Kısacası birazcık bütçe ve zevk meselesi.K552 den başka klavye kullanmadığım için çok klavye tecrübem yok ondan pek öneremeyeceğim...hocam çok uzun zamandır klavye arıyorum hem red hem %80 olacak şekilde fakat istediğim gibi bulamadım, redragon tipinde farklı bir model var mıdır?
hocam evet gamakay'ı ben de biliyorum fakat çok pahalı, sıfırını alamıyorum ikinci eline bakayım diyorum o da 1000tl bu bütçede en mantıklısı k552 gibi duruyorBirazcık zevk meselesi ve bütçene bağlı.Mesela bana Gamakay çok hoş geliyor.Geçen yıl 500-600 TL bandındaydı alınabilirdi şimdi birazcık pahalandı.O tarz çok klavye var.Göz zevkine hangisi uyuyorsa al derim internette onlarca inceleme videoları var.Kısacası birazcık bütçe ve zevk meselesi.K552 den başka klavye kullanmadığım için çok klavye tecrübem yok ondan pek öneremeyeceğim...
redragon usas k553 hocam buna yaparsanız dua ederim vallahiTürkçe çevirisi tamamen bana ait olup setup dosyasınıda bizzat kendim oluşturdum. Oldukça basit bir kullanışa sahip güzel bir yazılım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İndirmek İçin Tıklayın!