Neler Yeni

Modding Redragon K568RGB Blue Switch Dark Avenger Yazılımı (TÜRKÇE)

Bergee

80+ Silver

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Yazılım varda Türkçesi yok sanırım hocam. Çeviri yapabilirim onun içinde.
Yazılımı kuruyorum ama çalışmıyor.Normal yazılımını bulsam razıyım.Ürün faturada bu şekil geçiyor

Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye​

bunun için bir link bulabilir misin bana ?

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Yazılımı kuruyorum ama çalışmıyor.Normal yazılımını bulsam razıyım.Ürün faturada bu şekil geçiyor

Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye​

bunun için bir link bulabilir misin bana ?
ne zaman ne kadara aldınız hocam?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
hocam sıfır beyazını 575 liraya alabiliyorum sizce değer mi?
Şu anki piyasa ederini pek bilmiyorum ama beyazı muhakak daha değerli konumdadır.Benimkiyle aynı model ise bir kaç dezavantajından bahsedeyim.Yay sesi çıkıyor bazen ama beni rahatsız etmiyor.Beni rahatsız eden en büyük şey klavye aydınlatmasını birazcık az bulmam.Onun dışında bir de yazılımı yok sanırım.Biraz basit bir klavye ama iş görüyor.Bu fiyat bandında sanırım daha iyisi yoktu benim aldığım vakit.Beyazı alınabilir bence ama ben senin yerinde olsam 1 ay daha üstüne para koyarım 700tl civarına daha güzelleri bulunuyor onlara da bakardım.Yoksa bence alınır alınmaz değil.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Şu anki piyasa ederini pek bilmiyorum ama beyazı muhakak daha değerli konumdadır.Benimkiyle aynı model ise bir kaç dezavantajından bahsedeyim.Yay sesi çıkıyor bazen ama beni rahatsız etmiyor.Beni rahatsız eden en büyük şey klavye aydınlatmasını birazcık az bulmam.Onun dışında bir de yazılımı yok sanırım.Biraz basit bir klavye ama iş görüyor.Bu fiyat bandında sanırım daha iyisi yoktu benim aldığım vakit.Beyazı alınabilir bence ama ben senin yerinde olsam 1 ay daha üstüne para koyarım 700tl civarına daha güzelleri bulunuyor onlara da bakardım.Yoksa bence alınır alınmaz değil.
hocam çok uzun zamandır klavye arıyorum hem red hem %80 olacak şekilde fakat istediğim gibi bulamadım, redragon tipinde farklı bir model var mıdır?

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
hocam çok uzun zamandır klavye arıyorum hem red hem %80 olacak şekilde fakat istediğim gibi bulamadım, redragon tipinde farklı bir model var mıdır?
Birazcık zevk meselesi ve bütçene bağlı.Mesela bana Gamakay çok hoş geliyor.Geçen yıl 500-600 tl bandındaydı alınabilirdi şimdi birazcık pahalandı.O tarz çok klavye var.Göz zevkine hangisi uyuyorsa al derim internette onlarca inceleme videoları var.Kısacası birazcık bütçe ve zevk meselesi.K552 den başka klavye kullanmadığım için çok klavye tecrübem yok ondan pek öneremeyeceğim...

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Birazcık zevk meselesi ve bütçene bağlı.Mesela bana Gamakay çok hoş geliyor.Geçen yıl 500-600 TL bandındaydı alınabilirdi şimdi birazcık pahalandı.O tarz çok klavye var.Göz zevkine hangisi uyuyorsa al derim internette onlarca inceleme videoları var.Kısacası birazcık bütçe ve zevk meselesi.K552 den başka klavye kullanmadığım için çok klavye tecrübem yok ondan pek öneremeyeceğim...
hocam evet gamakay'ı ben de biliyorum fakat çok pahalı, sıfırını alamıyorum ikinci eline bakayım diyorum o da 1000tl bu bütçede en mantıklısı k552 gibi duruyor

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,815