Redragon Ucal Pro Önerir misiniz?

Pulsar

80+
Reaksiyon skoru
45
Nasıl klavyedir? Alınır mı? K kodunu unuttum ama ucal pro yazınca çıkıyor. Blue swden geçeceğim amacım bir nebze sessiz olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Oyun olarak çooook hızlı tepkimeler gerektirecek şeyler oynamıyorum ki onların da pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nasıl klavyedir? Alınır mı? K kodunu unuttum ama ucal pro yazınca çıkıyor. Blue swden geçeceğim amacım bir nebze sessiz olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Oyun olarak çooook hızlı tepkimeler gerektirecek şeyler oynamıyorum ki onların da pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.
gaming gecesinde falan 2k olan modeli diyorsan daha iyileri var mesela aula f75

Aulayı kızılay mı dağıtıyor? Aylardır neden bu kadar fanboyluk yapıldığını anlayamadığım bir model kendisi. Benim gözümde pek de değeri yok. Aula şu sebepten daha iyi diyebilirseniz karşılaştıralım. Eğer karşılaştıramıyorsak Aula dışı modelleri tavsiye edelim ya da ucal pro için görüş belirtelim.

Aulayı kızılay mı dağıtıyor? Aylardır neden bu kadar fanboyluk yapıldığını anlayamadığım bir model kendisi. Benim gözümde pek de değeri yok. Aula şu sebepten daha iyi diyebilirseniz karşılaştıralım. Eğer karşılaştıramıyorsak Aula dışı modelleri tavsiye edelim ya da ucal pro için görüş belirtelim.
Red Switch klavye sesi ile Graywood V4 sesini karşılatırman yeterli. Klavye katmanlarına bişey diyemiyorum fakat orda da aula öndedir mutemelen.
Yani insanların aula önermesinin sebebi var fakat redragon için fazla sebep sayamayız.

Artık neden bu kadar tutulduğu konusundaki merağıma yenilip bir aula 75 alacağım. 2. El edineceğim bir arkadaş ile konuştum ancak switchler konusunda biri yeşil bir switchin çok sesli (blue sw vari) bir ses verdiğini söyledi. Keycapi çıkarttığımda göreceğim hangi renk hangi switchi temsil eder? Sessiz ve soft bir kullanım için hangisini almalıyım ya da almamalıyım? Çatırtı sesinden nefret ediyorum, geceleri blue sw kullanmak hem benim hem de evdekiler için bir işkence.

Hocam bi ara aşırı ucuzdu benim arkadaşımın kardeşi bu sene başı 800 TL ye denk getirdi indirimlerde aldı geçti 800 TL bedava bir klavye için ondan bu kadar tutuldu zaman zaman acayip indirimler yapıyorlar. Finansal konuda bu kadar avantajlı olunca herkes de aldı tabi. Ben klavyeyi fiziki olarak da gördüm aşırı şık duruyor havalı bir görüntüsü var fakat teknik özellikleri açısından uçuk kaçık bir klavye olduğunu söyleyemem maalesef. Arkadaşımın kardeşi sene başından beri kullanımına istinaden memnun klavyeden. Yine acayip indirimler gelirse alınabilecek bir klavye ve zaten bu kadar yaygın olmasının sebebi de bu bence :D

Switch ayrımları konusunda yanıt bekliyorum kankalar, bu konuda bilgili olduğunuzdan eminim.
Artık neden bu kadar tutulduğu konusundaki merağıma yenilip bir aula 75 alacağım. 2. El edineceğim bir arkadaş ile konuştum ancak switchler konusunda biri yeşil bir switchin çok sesli (blue sw vari) bir ses verdiğini söyledi. Keycapi çıkarttığımda göreceğim hangi renk hangi switchi temsil eder? Sessiz ve soft bir kullanım için hangisini almalıyım ya da almamalıyım? Çatırtı sesinden nefret ediyorum, geceleri blue sw kullanmak hem benim hem de evdekiler için bir işkence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri