Neler Yeni

Redragon VARA korkunç yay sesi!

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar önceden yoktu bu ses ama size nasıl diyeyim elinizi hiçbir tuşa basmadan klavyenin üzerinde sürün deli gibi yay sesi geliyor ve kulaklıkla bile duyuluyor! Normal bastığında da kulaklıkta hiçbir şey çalmıyorsa duyuluyor, gerçekten bunu satma zamanı gelmiş... Membran alacağım cidden artık mekanik sıktı bu ne abi her klavyede yay sesi?

Arkadaşlar önceden yoktu bu ses ama size nasıl diyeyim elinizi hiçbir tuşa basmadan klavyenin üzerinde sürün deli gibi yay sesi geliyor ve kulaklıkla bile duyuluyor! Normal bastığında da kulaklıkta hiçbir şey çalmıyorsa duyuluyor, gerçekten bunu satma zamanı gelmiş... Membran alacağım cidden artık mekanik sıktı bu ne abi her klavyede yay sesi?
Yurt dışından alabilirisin eğer klavyen hot s. ise gateron switchler var yay sesi ya var ya yok

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışından alabilirisin eğer klavyen hot s. ise gateron switchler var yay sesi ya var ya yok
Yok cidden membran alacağım artık ya, K68'de ve G513'te az vardı hadi neyse ama bu bildiğin odayı inletiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, Redragon'un kendi özel fabrikaları var. Geympawır gibi fason değil, yalan söylüyorsun. :kappa:🤓
Gerçekten şu sesi kaydedip atarım earrape'ten fena ses gelir, çok sinirim bozuldu şimdi kulaklık alacakken klavye masrafı da çıkacak.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ne kadar yay sesi olsa da membrane'da da pek iş yok .
Mekanikten geçtim başta yumuşak olduğu için hoşuma gidiyordu lakin zamanla hissiyatı çok boş geliyor.
Yine de karar senin tabi.

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanikten geçtim başta yumuşak olduğu için hoşuma gidiyordu lakin zamanla hissiyatı çok boş geliyor.
Hocam her türlü klavyeyi kullandım K68 olsun G513 olsun bu olsun, hissiyat ve kalite olarak aralarında ciddi farklar var ancak membran istiyorum artık hepsinde az buz yay sesi vardı bunun kadar olmasa da. Kafamı dinlerim yay sesi dinleyeceğime.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam her türlü klavyeyi kullandım K68 olsun G513 olsun bu olsun, hissiyat ve kalite olarak aralarında ciddi farklar var ancak membran istiyorum artık hepsinde az buz yay sesi vardı bunun kadar olmasa da. Kafamı dinlerim yay sesi dinleyeceğime.
İşte kimi sesler insanı aşırı rahatsız edebiliyor sende de o yay sesi rahatsız etmiş sanırım çok minik bile olsa seni irite ediyor.
Ya paraya kıyıp baya kaliteli bir klavye alıcaksın ya da katlanacaksın.
Membrane alıcaksan da kalitelisini al bu arada .Ucuz fiyatlıların hissiyatı çok kötü g213 ile bendeki Gamenote arasında dağlar kadar fark var .

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
kb 437L devam mı reis ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

T.P.G.

80+ Titanium
İşte kimi sesler insanı aşırı rahatsız edebiliyor sende de o yay sesi rahatsız etmiş sanırım çok minik bile olsa seni irite ediyor.
Ya paraya kıyıp baya kaliteli bir klavye alıcaksın ya da katlanacaksın.
Membrane alıcaksan da kalitelisini al bu arada .Ucuz fiyatlıların hissiyatı çok kötü g213 ile bendeki Gamenote arasında dağlar kadar fark var .
Hocam şu sese bakar mısınız ya?
@keremcnsz24

BU NE LAN?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan