🔥İndirim Reflex Kısır Somonlu Yetişkin Kedi Paketi 226 TL

4 Ekim Hayvan Hakları Günü yaklaşıyor acil mama ihtiyacı olmayan arkadaşlar için beklemelerini tavsiye ederim, Amazon'da iyi indirimler oluyor.

nerde reflex bonacibo varsa koştum. kedimin idrar yolu tıkandı. 3 gün vetoda yattı. 10 gün de ilaç tedavisi gördü. parayı gözü görmüyo insanın ama 10-12 bin liraya patladı. mama fenasal önemli.

Proplan ideal midir?
orta seviyedir kötü değildir (en azından şu ana kadar öyle olduğunu biliyordum). Ben 10kglik alıyorum hep şu anda 4k civarında. proplan ise 3k civarında. Fiyatına göre güzel. Ancak şunu söylemem gerekir ki birkaç ay önce proplanın gourment yaş mamasında ciddi sıkıntı oldu. Yanlış bilmiyorsambelirli partilere bakteri bulaşmış ve yiyen kedi hastalanıp 1 hafta içerisinde ölüyordu. Hatta tanıdığımın kedisinin de böyle öldüğüne inanıyorum. Bu yüzden artık proplan ile ilgili hiçbir şey almıyorum.

10kg bayatlamıyor mu?
bayatlamıyor, kuru bir yerde saklaman lazım. Hatta istersen bölüp buzdolabına bile atabilirsin.

royal canin kullanıyorum karıştırsam nasıl olur sizce?

Üretici firma Lider Pet Food. Ürünleri genel olarak evdeki kediye verilebilir olduğunu düşünmüyorum. Sokak hayvanları için alınabilir belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,882
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri