catsped
80+ Bronze
oha şimdi baska kartla ödeme yapsam ordan da geri ödeme alabiliyor muyum money cüzdan şartı yok muhayır. doğru şekilde almışsınız.
oha şimdi baska kartla ödeme yapsam ordan da geri ödeme alabiliyor muyum money cüzdan şartı yok muhayır. doğru şekilde almışsınız.
Kampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir.oha şimdi baska kartla ödeme yapsam ordan da geri ödeme alabiliyor muyum money cüzdan şartı yok mu
ne alaka ben baska bir sey soyledim baska bir uygulamanın kartını kullansam money geri ödemesi geliyor muKampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir.
kesin bir bilgim yok bu zamana kadar migrosun money kartlı dediği bütün moneyleri normal kartımla alınca kazandım. parolapara gibi harici bir kartla alabilirsiniz cashbackten bahsediyorsanız.ne alaka ben baska bir sey soyledim baska bir uygulamanın kartını kullansam money geri ödemesi geliyor mu
Money olarak yatar. İade yapmaz.Normal kredi kartınıza mı iade geldi ? yoksa money olarak mı yattı ?
bende direkt sepet tutarından kesti 1200 liraya bi kamyon malzeme almış oldum karttan 1200 çektiMoney olarak yatar. İade yapmaz.
Yarısı da money puan olarak iade olacak.bende direkt sepet tutarından kesti 1200 liraya bi kamyon malzeme almış oldum karttan 1200 çekti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ooo bi de bunun yarısı tekrar gelecekse çok iyiymişYarısı da money puan olarak iade olacak.
Royal Canin kaliteli değil ama kaliteli olduğu imajı var.Mamadan anlayanlar, kaliteli markalar mı cevaplayacak var mı ?
Siz ne önerirsiniz ?Royal Canin kaliteli değil ama kaliteli olduğu imajı var.
Hill's.Siz ne önerirsiniz ?