Regal tv internet çok yavaş

BaşaramadıkAbi

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,341
Belkide 6 seneyi geçmiştir alalı. Sorunum şu tv internete giriyor ama çok yavaş mesela YouTube dakika başı video donuyor evdeki diğer cihazlarda hiç bir sıkıntı yok ama bir çözümü yok mudur bunun ?

Belkide 6 seneyi geçmiştir alalı. Sorunum şu tv internete giriyor ama çok yavaş mesela YouTube dakika başı video donuyor evdeki diğer cihazlarda hiç bir sıkıntı yok ama bir çözümü yok mudur bunun ?
Diğer cihazlarda bir sorun yoksa yüksek ihtimal televizyon wifi alıcısı ile alakalıdır.Çözüm olarak şunu yap düzelir demek zor.Çok muzdarip iseniz televizyoncuya götürebilirsiniz.

Diğer cihazlarda bir sorun yoksa yüksek ihtimal televizyon wifi alıcısı ile alakalıdır.Çözüm olarak şunu yap düzelir demek zor.Çok muzdarip iseniz televizyoncuya götürebilirsiniz.
Valla arabada yok nası götürecem bilmiyorum etrafta televizyoncu var mı onuda bilmiyorum :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi alıcıyı değiştirsek sorun çözülür mü ?

Valla arabada yok nası götürecem bilmiyorum etrafta televizyoncu var mı onuda bilmiyorum :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi alıcıyı değiştirsek sorun çözülür mü ?
Yani sorunun wifi alıcıdan mı bilemiyorum.
Ama diğer cihazlarda sorun yaşamıyorsanız sorun televizyondadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,331
Üyeler
184,145
Son üye
zenitar
Geri