Çağrı Yılmaz
80+ Silver
İlk iki harf edGmail bilginin ilk 2 ve son 2 harfini yazsana. bir bakayım.
son iki harf 07
İlk iki harf edGmail bilginin ilk 2 ve son 2 harfini yazsana. bir bakayım.
12 ağustosAyın 12sinden sonra mı üye oldunuz hocam?
12 ağustosda senin ref ile üye oldum sonra geçen kendi refimle babamı üye yaptım12 ağustos
Alıntıyı görüntüle
almışsınız ödülünüzü hocam, varlıklarım kısmına bakar mısınız?
bendede aynı şuan
hocam bakiyelerde BTXN kısmına bakar mısınız?
BTXN taraflı gecikme olabilir o zaman dostlar, şuanda bir sistemsel bugda olabilir. biraz bekleyin gelmezse bitexen tarafına mail atın. gerçi ref olarak bende de gözüküyor onaylandığı ama ödülü yatmadı.12 ağustos
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 ağustosda senin ref ile üye oldum sonra geçen kendi refimle babamı üye yaptım
Alıntıyı görüntülemain hesabımda gözüküyor 20btxn onaylandı diye
main hesabımda yatırmadan gelmişti
mailden 3 gündür dönüş yokBTXN taraflı gecikme olabilir o zaman dostlar, şuanda bir sistemsel bugda olabilir. biraz bekleyin gelmezse bitexen tarafına mail atın. gerçi ref olarak bende de gözüküyor onaylandığı ama ödülü yatmadı.
Yattıktan sonra yatırmak gerekiyordu, bir bakayım bitexen tarafından bir açıklama var mı diye.
mail atmayın, maile dönüş uzun sürüyor instagram ve telegram gruplarından yazın.main hesabımda yatırmadan gelmişti
mailden 3 gündür dönüş yok
Yattıktan sonra yatırmak gerekiyordu, bir bakayım bitexen tarafından bir açıklama var mı diye.
mail atmayın, maile dönüş uzun sürüyor instagram ve telegram gruplarından yazın.
instadan maile yönlendirdiYattıktan sonra yatırmak gerekiyordu, bir bakayım bitexen tarafından bir açıklama var mı diye.
mail atmayın, maile dönüş uzun sürüyor instagram ve telegram gruplarından yazın.