Neler Yeni

-REHBER- Ethereum Madenciliği Nedir Nasıl Yapılır?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bende kayı oldum istemedi hesabı onaylatmak için bu tarz bilgileri istiyor bende keriz gibi hemen vermedin aranızda veren varsa ona göre vericektim.
Binance zaten uluslarası bir borsa; Türkiye'deki bütün hepsi istiyoror BTCTürk, Paribu vs.

Son düzenleme:

Jaja50

80+ Silver
Eth satın alsak, değeri artdığı zaman satarak kar etme gibi bir olay var mı hocam ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Eth satın alsak, değeri artdığı zaman satarak kar etme gibi bir olay var mı hocam ?
Evet var zaten şu an bununla bir gelir sağlıyorum az çok. Çok başarılı ve gereksiz bilgiden arındırılmış detaylı al sat rehberini yayınlayacaktım. Kedim bilgisayarın fişiyle oynayıp bilgisayar kapanınca tüm yazdıklarım gitti. :(

Jaja50

80+ Silver
Evet var zaten şu an bununla bir gelir sağlıyorum az çok. Çok başarılı ve gereksiz bilgiden arındırılmış detaylı al sat rehberini yayınlayacaktım. Kedim bilgisayarın fişiyle oynayıp bilgisayar kapanınca tüm yazdıklarım gitti. :(
Başka bir zaman böyle bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur hocam. Cidden heveslendim bu işe. Az çok kar yapmak istiyorum. Eminim benim gibi isteyen arkadaşlar vardır. Üzüldüm o kadar yazının gitmesine. :(

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Başka bir zaman böyle bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur hocam. Cidden heveslendim bu işe. Az çok kar yapmak istiyorum. Eminim benim gibi isteyen arkadaşlar vardır. Üzüldüm o kadar yazının gitmesine. :(
Zaten sıkılmıştım yazmaktan bu hafta derslerde çok yoğun bu haftasonu başlarım haftaya salı gibi biter sanırım. En azından kaynakları favori listesine eklemiştim Chrome' da. Daha rahat olur. Yapacağım rehber işine yarar.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Evet direkt RX5700 ama msi mech oc serisi. 1750Mhz frekansa sahip
rx 5700'ün hash değerini bulamadım. Yazılımı indirii 1 dk'lığına çalıştırıp değerleri söylersen kazancınızı ortalama söyleyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
rx 5700'ün hash değerini bulamadım. Yazılımı indirii 1 dk'lığına çalıştırıp değerleri söylersen kazancınızı ortalama söyleyebilirim.
İnternette baz olan referans oc yapılmamış kartlar için 53 gösteriyor watt olarak benim kartım oc yapılmış hali 225w çekiyor

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Aylık 80 dolar gözüküyor (48 mhs 200w) ama buna PSU verimliliği, diğer parçalar vs derken 75 dolara düşebilir. Bu da ayda 550TL yapıyor. Kart kendini 10 ayda amorte eder ortalama.

Top Bottom