Deadlifter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 851
Kaç mh ile kazı yapabileceğime nereden bakabilirimAbdullah Abi'nin paylaştığı değerlere göre bir şeyler hesaplarız ama ne bekliyorsunz bu işten?
Kaç mh ile kazı yapabileceğime nereden bakabilirimAbdullah Abi'nin paylaştığı değerlere göre bir şeyler hesaplarız ama ne bekliyorsunz bu işten?
şu an düştü ya kontrol ettim. 0.00087 Etheriumum var.lolMinerla denedim ilk başta şimdi buna geçtim.Düştü 1-2 dakikada.yarım saate değerler yansımaya başlar. Direk gözükmüyor. Ethermien'a cüzdan kodunu yapıştırırsan anlık olarak -yarım saat sonra- görebilirsin.
O en sağdakine bakma o günlük kkazancı gösteriyor. Ekran görüntüsünü at neyin ne olduğunu söyleyeyim.0.00087
Google'a xxxxx ethereum hashrate yazarsan bulabilirsin. Az sonra sana 2 rtx 3070 ile "ortalama-kesin değil-" kazancını söyleyeceğim.Kaç mh ile kazı yapabileceğime nereden bakabilirim
forum.donanimarsivi.com
İş göreceğini sanmam hocam zarar edersiniz. Elektrik faturasını bile karşılamaz diye düşünüyorum.Bende masaüstünden haricen i7 4710mq işlemcili, 8gb gtx880m li bir laptopum var. Onu kullansam iş görür mü?
Tabi ama çoklu ekran kartında 10 aya sistem kendini amorte ediyor ve sonrasında kâr ediyorsun.Hocam RevDesiDou ile konuşmuştuk. ( Etiketlemedin çünkü gerek yok )
Tüm aya açık bıraksan giderleriyle 60$ kazanırsın dedi ben de vazgeçtim vallahi.
Kartı eskitmeye değmez o kadarcık para için.
rx 5600 xt ile sadece geceleri yapacağım 3-10 arası vs. aylık bana getirisi ne olur oyun vs almak için 70-100tl bile olur ne kadar getirisi olur? ayrıca aylık 150tl geliyorsa miningden sonra ne kadar fatura gelmeye başlar en önemlisi bu benim içinTabi ama çoklu ekran kartında 10 aya sistem kendini amorte ediyor ve sonrasında kâr ediyorsun.
110TL felan kazanırsın gibi duruyor 7 saat çalıştırırsanız günde.rx 5600 xt ile sadece geceleri yapacağım 3-10 arası vs. aylık bana getirisi ne olur oyun vs almak için 70-100tl bile olur ne kadar getirisi olur? ayrıca aylık 150tl geliyorsa miningden sonra ne kadar fatura gelmeye başlar en önemlisi bu benim için