-REHBER- Ethereum Madenciliği Nedir Nasıl Yapılır?

yarım saate değerler yansımaya başlar. Direk gözükmüyor. Ethermien'a cüzdan kodunu yapıştırırsan anlık olarak -yarım saat sonra- görebilirsin.
şu an düştü ya kontrol ettim. 0.00087 Etheriumum var.lolMinerla denedim ilk başta şimdi buna geçtim.Düştü 1-2 dakikada.

O en sağdakine bakma o günlük kkazancı gösteriyor. Ekran görüntüsünü at neyin ne olduğunu söyleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç mh ile kazı yapabileceğime nereden bakabilirim
Google'a xxxxx ethereum hashrate yazarsan bulabilirsin. Az sonra sana 2 rtx 3070 ile "ortalama-kesin değil-" kazancını söyleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah Abi paylaşmış değerleri.
Ortalama 60 hashrate'inin olduğunu düşünürsek ve 215W (ki UV+OC yapabilirsin) güç tüketiyorsa 0.72 kuruşluk bir yerde ortalama aylık kazancın;
bu kurda aylık 100 dolar. 2 kartla da 200 dolar elde edersin.

Son düzenleme:
@Abdullah Hacıgül abi en son mining hakkındaki iyi rehberleri sabitleyeceğim diyordun :) Rehber iyi mi değil yoksa unuttun mu :D

Bende masaüstünden haricen i7 4710mq işlemcili, 8gb gtx880m li bir laptopum var. Onu kullansam iş görür mü?

Bende masaüstünden haricen i7 4710mq işlemcili, 8gb gtx880m li bir laptopum var. Onu kullansam iş görür mü?
İş göreceğini sanmam hocam zarar edersiniz. Elektrik faturasını bile karşılamaz diye düşünüyorum.

Elinize sağlık gayet açıklayıcı olmuş.

Hocam RevDesiDou ile konuşmuştuk. ( Etiketlemedin çünkü gerek yok )
Tüm aya açık bıraksan giderleriyle 60$ kazanırsın dedi ben de vazgeçtim vallahi.
Kartı eskitmeye değmez o kadarcık para için.

Hocam RevDesiDou ile konuşmuştuk. ( Etiketlemedin çünkü gerek yok )
Tüm aya açık bıraksan giderleriyle 60$ kazanırsın dedi ben de vazgeçtim vallahi.
Kartı eskitmeye değmez o kadarcık para için.
Tabi ama çoklu ekran kartında 10 aya sistem kendini amorte ediyor ve sonrasında kâr ediyorsun.

Tabi ama çoklu ekran kartında 10 aya sistem kendini amorte ediyor ve sonrasında kâr ediyorsun.
rx 5600 xt ile sadece geceleri yapacağım 3-10 arası vs. aylık bana getirisi ne olur oyun vs almak için 70-100tl bile olur ne kadar getirisi olur? ayrıca aylık 150tl geliyorsa miningden sonra ne kadar fatura gelmeye başlar en önemlisi bu benim için

rx 5600 xt ile sadece geceleri yapacağım 3-10 arası vs. aylık bana getirisi ne olur oyun vs almak için 70-100tl bile olur ne kadar getirisi olur? ayrıca aylık 150tl geliyorsa miningden sonra ne kadar fatura gelmeye başlar en önemlisi bu benim için
110TL felan kazanırsın gibi duruyor 7 saat çalıştırırsanız günde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri