gireceksinHocam tc kimlik istiyor zorunlu şekilde ne yapmam gerekiyor?
gireceksinHocam tc kimlik istiyor zorunlu şekilde ne yapmam gerekiyor?
kimlik istemiyor yazmış arkadaş başlığa tck yerini de boş bırakmış yapan herkes tck mi girdi?gireceksin
TC no gireceksin hocam, kimliksiz dediğim normalde para veren borsalar kimlik onayı ister. Kimlik ön arka ve selfie onu kastettim kimliksiz diye.Hocam tc kimlik istiyor zorunlu şekilde ne yapmam gerekiyor?
benimde daha onaylanmadıne kadar sürede onayladı çekimi
dostum peki random kimlik no yazsam kabul eder mi yoksa kontrol ediyorlar mı?TC no gireceksin hocam, kimliksiz dediğim normalde para veren borsalar kimlik onayı ister. Kimlik ön arka ve selfie onu kastettim kimliksiz diye.
parayı çekmek için aynı kimlik ile açılmış bir banka hesabı lazım.dostum peki random kimlik no yazsam kabul eder mi yoksa kontrol ediyorlar mı?
hayır ben davet ettiklerim için söylüyorum kendi hesabıma tcno girdim mesela arkadaşımı davet edicem o random tck ile kayıt olsa kayıt olabilir miparayı çekmek için aynı kimlik ile açılmış bir banka hesabı lazım.
kripto ile çekmeye çalış hocamdiğer hesabımda 50tl kaldı iban nosu farklı diye ondan çekemiyorum onu şimdiki hesabıma atabilir miyim
hocam o kadar katakulli denemedim bilmiyorum, başınıza bir işte gelebilir.hayır ben davet ettiklerim için söylüyorum kendi hesabıma tcno girdim mesela arkadaşımı davet edicem o random tck ile kayıt olsa kayıt olabilir mi
arkadaşlarıma link atacağım da bazıları 17 o yüzden soruyorum yine de teşekkürlerkripto ile çekmeye çalış hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o kadar katakulli denemedim bilmiyorum, başınıza bir işte gelebilir.