Biz bir de arkadaşla bugunu bulmuştuk sınırsız hesap açıp açıp yapıyorduk hepsinde indirim kartı gelince saldık demek ki başka bir hesaptan yapsak parayı kıracakmışız.hocam çektikten sonra sadece indirim kartı veriyor, ben 20-20 yaparak çektim 3-4 hesap değiştirdim toplamda 55 dolar kazanmıştım.
Doğrulama yapmadan referansı görebiliyor muyum?Kişisel bilgilerim kısmında alt tarafta Referans var.
gmail ile yaparsanda indirim kartı verir hocam.Biz bir de arkadaşla bugunu bulmuştuk sınırsız hesap açıp açıp yapıyorduk hepsinde indirim kartı gelince saldık demek ki başka bir hesaptan yapsak parayı kıracakmışız.
Ama bildiğin gibi iki telefon üzerinden yapılıyor ve ikisinede airdrop geliyor yani para çekilmeyen hesaplarada hem 1USDT indirim kartı geldi o nasıl olacak?
Hocam yapacağım doğrulama mail doğrulaması sadece. bu bölümde yazıyor referans;Doğrulama yapmadan referansı görebiliyor muyum?
Mobilde olduğum için bulamadım.gmail ile yaparsanda indirim kartı verir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yapacağım doğrulama mail doğrulaması sadece. bu bölümde yazıyor referans;
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben uygulamadan yaptığım için olmuyormuş. Web siteden yapılması lazımmış.hocam mobilden tarayıcı ile giriş yapıp masaüstü görüntüsüne alırsanız gözükür diye düşünüyorum.
güncelledim hocam, çekim ekranına bu şekilde girmeni gerekiyor. eğer olmuyorsa coin olarak TRX yapıp öyle çekin.
paramı hangi coine çevirip çekmem gerekDostlar selam, biliyorsunuz ben bu tür borsaları iyice araştırarak ve cebimizi ne kadar dolduracağına bakarak öneriyorum. bazılarınız beni OKX borsasından tanır bazıları youtube kanalıma attığım videolardan belki görmüşlerdir. Şimdi kısaca olaya geçiyorum. Biliyorsunuz uzun zamandır icrypex borsası yeni üyelere 30₺ veriyor ve her davet başına da 20₺ veriyor, bu sefer başlattığı kampanyada referansının referansının referansına kadar para kazanabiliyorsunuz.
Olay şu şekilde;
Üye olmak 30₺
Davet etmek 20₺
Davet ettiğinin davet ettiği 10₺
Davet ettiğinin davet ettiğinin davet ettiği 5₺
Yani kısaca neredeyse sadet zinciri gibi bir şey yapmış oluyorsunuz, endişe etmeyin borsa güvenlidir biliyorsunuz araştırıp sizlere aktarıyorum. bir kaç tane konu gördüm forumda ancak kilitli konulardı ve yeni güncellemelerden sizlere bahsedip gerçek bir rehber oluşturmak istedim. Şimdi adımlara geçip nasıl üye olup ve nasıl çekeceğinizi göstereceğim, çoğu arkadaş çekememiş onunda bir olayı var sizlere aktaracağım.
Adım 1
İlk önce siteye girip kayıt olma ekranına gelmeniz lazım. https://www.icrypex.com/
Alıntıyı görüntüle
ADIM 2
Daha sonrasında bu ekranda bilgilerinizi doldurmanız yeterli (REFERANS:1s8w88n4l6c0x22m)
Alıntıyı görüntüle
ADIM 3
Kayıt olduktan sonra varlıklar kısmına paranız gelecek, bunu çekmek için çekme kısmına gelip 29.5 yazmanız gerekiyor yani bütün paranızı değil. (internet bağlantımda sorun oluştu o yüzden o kısmı çekemedim düzeldiği zaman sizlere aktaracağım.)
Alıntıyı görüntüle
VE TEKRAR AKTARIYORUM, REFERANS GEREKLİ ANCAK KONU ANA KONU OLANA KADAR VERİLMEYECEKTİR. !
REFERANS GEREKLİ DOSTLAR KONU ANA KONU OLDU BUYRUN KOD: 1s8w88n4l6c0x22m
Öyle bişey yok hocam.Üye olduğumda 30 TL'lik btc vermişlerdi çekmek için kimlik onayı istiyor bir elinizde kimliğiniz diğer elinizde icrypex yazan bir kağıt ortada kafanız güvenemedim kimlik onayı yapmadım
Trx yada xlmparamı hangi coine çevirip çekmem gerek
hocam dediğim yeni yöntem ile yapınAlıntıyı görüntüle
dogrumu yapıyorum
15 gün degilmiydiÖyle bişey yok hocam.
Trx yada xlm
Arkadaşlar bu şekilde virgül koyun oluyor, nokta ile yazmayın !!!!!!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam dediğim yeni yöntem ile yapın