Teşekkürler her şey içinAnlık oda bee bişi olmaz
Isırarak koparmamak.Isırmamaktan kasıt nedir? Çiğnememek mi, ısırarak koparmamak mı yoksa her ikisi de mi?
Isırarak koparmayın anlamında söyledim düzeltiyorum şimdiBen kesinlikle ısırmayın dediğin yeri anlamadım neyi ısırmıycaz?
Hocam yeni görüyorum kusura bakmayınHocam bende tel takdırdım bugün ancak hiç bir şey ısıramıyorum dişlerimi birbirine bile değdiremiyorum bu normal mi?
TeşekkürlerHocam yeni görüyorum kusura bakmayın
İlk 2 hafta hafif problemler yaşayacaksınız ama sonrasında düzelecektir.
çok kötü bir his o çorba su haricinde bir şey yememiştim neredeyseHocam bende tel takdırdım bugün ancak hiç bir şey ısıramıyorum dişlerimi birbirine bile değdiremiyorum bu normal mi?
Bende 6 gün oldu ilk 3-4 gün yemek yiyemedim doğru düzgün ama şuan hiç bir problem yok. Cidden kötü bir histiçok kötü bir his o çorba su haricinde bir şey yememiştim neredeyse
ne kadar takıcaksın bir şey dedi mi?Bende 6 gün oldu ilk 3-4 gün yemek yiyemedim doğru düzgün ama şuan hiç bir problem yok. Cidden kötü bir histi
Max 2 sene dedi doktor.ne kadar takıcaksın bir şey dedi mi?
Çok çok çok normal, ilk 1 haftan sürekli sıvı kullanarak geçecek sonra yavaş yavaş alışacaksınHocam bende tel takdırdım bugün ancak hiç bir şey ısıramıyorum dişlerimi birbirine bile değdiremiyorum bu normal mi?