Arkadaşlar benim telefonum general Mobile gm8 go numarayı cihaza kaydediyorum 1 kaç saat sonra o numaradan 3 yada 4 tane oluyor siliyorum tekrar geliyor nasıl düzeltilir
Benzerini ben de yaşıyorum. Bu whatsapp, google, facebook gibi uygulamaların da kişilerinin de rehbere gelmesinden oluyor sanıyorum. Ama ben de çözemedim bir türlü. Uzun isimlerde harf kaybı da yaşıyor musun?
Sim kartta, telefon hafızasında ve google hafızasında ayrı ayrı kaydetmiş olabilirsin. Birden fazla çözümün var. Görüntülenecek kişiler seçeneğini sadece telefon olarak seçebilirsin. Ayrıca aynı kişiden 4 tane göstermesinin sebebi Whatsapp olanları da ayrı gösteriyordur. Görüntülenecek kişiler ayarının alt kısmında sadece numarası olanları göster seçeneği var. Onu işaretleyerek fazla görünmesini engelleyebilirsin. En garanti çözüm de numaralarını kullandığın operatörün yedekleme yapıp tüm kişileri silmek. Ardından numaraları yedekten tekrar alırsın. Bu sorun GM marka telefonlarda genelde oluyor.
Uygulamaları silene kadar onları yok edemezsiniz. Kişiler uygulamasından Whatsapp, Google, Sim kart ve Telefon hafızası seçeneklerinden hangisini seçerseniz, oradaki numaralar görünür.