Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Güzel rehber olmuş ama ben Operaya güvenmiyorum.
Neden?Güzel rehber olmuş ama ben Operaya güvenmiyorum.
Her yerde aynı.Microsoft'ın da, Edge Browser'ı içerisine yerleştirdiği dahili trackerlar var. Web'de sizi takip ediyorlar. Bunları kapatmak için Sistem Bakım, Onarım ve Optimizasyon Yönergesi konusunun 5. maddesini uygulayınız. Uyguladıktan sonra ''Bu ayar kuruluşunuz tarafından yönetilir'' uyarısı ile karşılaşacaksınız. Çünkü OOSU10, Edge içerisindeki dahili trackerları kapatmış olacak.
Bir şey bedavayaysa ürün sizsinizdir mantığına uyuyor bence VPN bedava çoğu şey bedava.Neden?
2 senedir Chrome kullanıyorum.chrome a göre yavaş kalıyor bir kaç gün kullan sonra chrome a geç anlarsın
Gx de gayet hızlı bana göre yavaş bir tarafını görmedim.Chrome da ki hız hiçbir tarayıcıda yok. Brave falan diyorlar ama boş iş.
VPN tamamen paralı olan bir şey edğil bedava olanları da var dostum.Bir şey bedavayaysa ürün sizsinizdir mantığına uyuyor bence VPN bedava çoğu şey bedava.
Verilerimizi satıyorlar ve çok fazla RAM kullanıyor limitlendirsen de kasıyor. Yeni MC Edge öneririm.Merhaba arkadaşlar.
Opera GX adında bir tarayıcı keşfettim.
Bugün Google Chrome'dan vazgeçtiğim gündür
------------------------------------------------
Favori tarayıcım artık Opera GX
Nedenleri;
Temaları ve renkleri istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz ve çok hoşlar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birçok renk var örnek olarak bunları koydum.
Birçok özelliği var;
Alıntıyı görüntüle
Arka planı değiştirebiliyorsunuz çok güzel arka planlar mevcut.
En sevdiğim ve ve bu tarayıcı favori yapmamı sağlayan özellik;
Alıntıyı görüntüle
Reklamları engelle butonu var.
Açtığınız zaman youtube veya herhangi bir siteden rekalm gelmiyor.
Youtube sağolsun bir video bir video da 5 tane raklam koyduğu için video izleme hevesim kaçıyordu.
Prime almadan reklamlar gidiyor
Arayüz konusunda da çok başarılı.
Umarım yararlı bir rehber olmuştur.
Teşekkürler
Öyle bir şey yasal değil.Verilerimizi satıyorlar ve çok fazla RAM kullanıyor limitlendirsen de kasıyor. Yeni MC Edge öneririm.