arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
Beyaz rengin avantajı çok ama kiralık araç gibi gezmek istemem açıkçası. O yüzden kırmızı tercih ederdim.Renault clio 2020 model kırmızı renk mi daha iyi yoksa beyaz mı hocam güzellik göreceli kavramdır ama ben karar veremedim sizin fikrinizi merak ediyorum
heryerde beyaz araç var bizim bütün sülalenin araç beyaz. bizim araçlar kiralık araç gibimi?Beyaz rengin avantajı çok ama kiralık araç gibi gezmek istemem açıkçası. O yüzden kırmızı tercih ederdim.
Marka modeline göre değişir. Clio çok var kiralık araç olarak.heryerde beyaz araç var bizim bütün sülalenin araç beyaz. bizim araçlar kiralık araç gibimi?
evetheryerde beyaz araç var bizim bütün sülalenin araç beyaz. bizim araçlar kiralık araç gibimi?
Bu aracı ilk kez farklı bir renkte görüyorum sanırım, hep beyazını gördüm bugüne kadar. Bence kırmızıyı seçin, daha farklı ve hoş bir seçim olur.Renault clio 2020 model kırmızı renk mi daha iyi yoksa beyaz mı hocam güzellik göreceli kavramdır ama ben karar veremedim sizin fikrinizi merak ediyorum