Render için en uygun şey?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Amacım videoları sıkıştırmak (boyutunu çok küçültmek) ve bu işlem normal bir laptop ile 2-3 saat sürüyor.

Bunu en fazla yarım saat yapmak istiyorum ne önerirsiniz? Yazılımsal bir ayar da olabilir donanımsal bir tavsiye de olabilir.

Yazılımsal bir ayar bilmiyorum ama, Nvidia GPU öneririm.
CPU Rendering yapıyorsanız daha fazla çekirdekli bir işlemci almanızı öneririm.

Yazılımsal bir ayar bilmiyorum ama, Nvidia GPU öneririm.
CPU Rendering yapıyorsanız daha fazla çekirdekli bir işlemci almanızı öneririm.
Ekran kartını %50 civarı işlemciyi ise sonuna kadar kullanıyor laptopta render yaparken. GTX 960M GPU var laptopta Cuda aktif. Herhalde GPU üzerinden render alıyor.

Ekran kartını %50 civarı işlemciyi ise sonuna kadar kullanıyor laptopta render yaparken. GTX 960M GPU var laptopta Cuda aktif. Herhalde GPU üzerinden render alıyor.
Kullandığınız uygulama ne? internette büyük ihtimalle bilgisi vardır ne kullandığı hakkında.

Amacım videoları sıkıştırmak (boyutunu çok küçültmek) ve bu işlem normal bir laptop ile 2-3 saat sürüyor.

Bunu en fazla yarım saat yapmak istiyorum ne önerirsiniz? Yazılımsal bir ayar da olabilir donanımsal bir tavsiye de olabilir.
Çok çekirdekli bi CPU lazım.

Render için kasa toplayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,399
Üyeler
191,091
Son üye
zqwrts
Geri