Render için laptop önerisi

Ryka

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
50.000
selam herkese render ve oyun için laptop almam lazım. Elimde olsa masaüstü alırdım fakat yurtta kaldığım için alamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

selam herkese render ve oyun için laptop almam lazım. Elimde olsa masaüstü alırdım fakat yurtta kaldığım için alamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hepsiburada ve trendyol gibi sitelerden almak sana uygun olur mu yoksa sadece mediamarkt, vatan ve teknosadan mı almayı düşünüyorsun ? Ona göre önereyim.

Bütçeyi arttırabilirsen

Şu an mevcut bütçenizle bu çok iyi işinizi görür.Bir 10k fazladan bütçeniz olsaydı aynı modelin RTX 4070'li 2K ekranlı ve Ryzen 9 7940HS işlemcili olanı var o çok daha iyi olur ancak fiyatına göre bu da oldukça iyidir.Bu bilgisayarda TDP kilidi olmadığı,soğutmasının çok iyi olduğu ve sıvı metal kullandığı için sizin için oldukça iyi olur.İşlemcisi de oldukça başarılı,özellikle düşük güçte Intel'den çok daha iyi iş yapıyor.16 inç olduğu içinde taşıması daha kolay,daha kompakt bir cihaz,bu yönüyle de taşıma olanağı daha iyidir.

Şu an mevcut bütçenizle bu çok iyi işinizi görür.Bir 10k fazladan bütçeniz olsaydı aynı modelin RTX 4070'li 2K ekranlı ve Ryzen 9 7940HS işlemcili olanı var o çok daha iyi olur ancak fiyatına göre bu da oldukça iyidir.Bu bilgisayarda TDP kilidi olmadığı,soğutmasının çok iyi olduğu ve sıvı metal kullandığı için sizin için oldukça iyi olur.İşlemcisi de oldukça başarılı,özellikle düşük güçte Intel'den çok daha iyi iş yapıyor.16 inç olduğu içinde taşıması daha kolay,daha kompakt bir cihaz,bu yönüyle de taşıma olanağı daha iyidir.
hocam onu da atabilir misiniz mesaiyi arttırabilirim 😂. Valla şu bütçeye alınabilecek masaüstüleri düşününce içim gidiyor ama yapacak bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi arttırabilirsen
hocam attıklarının ram'i bana sıkıntı yaratabilir ya 32 ramli önerebileceğin var mı

https://www.akakce.com/laptop-noteb...x4070-16-wqxga-notebook-fiyati,454403844.html
Ucu ucuna 4070 li versiyonunu bulabilir

Render için Macbook derdim ama oyun da lazımsa macbooklar elendi.

Windows olarak ise intel işlemcili tercihen en az İ7 12700H/13700H işlemcili, iyi soğutmalı, en az RTX 4060 bulunan serilere bak derim.

Geri