ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,854
25k bütçe sadcee render yapılacak ne alınmalı 13.nwsil Intel mi ryzen 9 falanmi
Render yapilcak fikrim yok 25k en iyi render PC bekliyorum kart önemli deilKullanılacak programlar?
Kanka bu nvidianın render programı geldi mi gelicek mi ne ekran kartı ile render mubabbeti vardı ona bak derim25k bütçe sadcee render yapılacak ne alınmalı 13.nwsil Intel mi ryzen 9 falanmi
dostum bazısında işlemci daha önemli o yüzden kullanılacak programları paylaşırsan daha iyi sonuç elde edebilirsinRender yapilcak fikrim yok 25k en iyi render PC bekliyorum kart önemli deil
kullanılacak programlar? işlemcinin önemli olduğu yerler var ekran kartının önemli olduğu yerler var25k bütçe sadcee render yapılacak ne alınmalı 13.nwsil Intel mi ryzen 9 falanmi
o cuda olayı video render gibi şeylerde genelde oluyor ondan mı bahsediyorsunKanka bu nvidianın render programı geldi mi gelicek mi ne ekran kartı ile render mubabbeti vardı ona bak derim
Ya tam hatırlamıyorum nvidia render programı mı çıkaracaktı yoksa bir tane programda ekran kartı ile mi render yapacaktıkkullanılacak programlar? işlemcinin önemli olduğu yerler var ekran kartının önemli olduğu yerler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o cuda olayı video render gibi şeylerde genelde oluyor ondan mı bahsediyorsun
bilmiyorum o zaman ilk defa duyuyorumYa tam hatırlamıyorum nvidia render programı mı çıkaracaktı yoksa bir tane programda ekran kartı ile mi render yapacaktık
Cuda muhabbeti değil
Biraz araştır bulursunbilmiyorum o zaman ilk defa duyuyorum
blender'da gpu, photoshop'da cpu, ai'de ise her ikiside önemli ve 22kya hem cpu hem gpu iyi render bilgisayar zor toplarsınBlender
photoshop
Ai
Kullanilcak
25kblender'da gpu, photoshop'da cpu, ai'de ise her ikiside önemli ve 22kya hem cpu hem gpu iyi render bilgisayar zor toplarsın
blender'da gpu, photoshop'da cpu, ai'de ise her ikiside önemli ve 22kya hem cpu hem gpu iyi render bilgisayar zor toplarsın
Hocam öyle 3070 falan gerekli değil diye düşünüyorumblender'da gpu, photoshop'da cpu, ai'de ise her ikiside önemli ve 22kya hem cpu hem gpu iyi render bilgisayar zor toplarsın
işin düzeyide önemli bizim iş için renderfarma şöyle sistem kurmamız gerekti25k
Hocam öyle 3070 falan gerekli değil diye düşünüyorum