Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Beyler bu iște profosyenelleșmek ve ticari iș yapmak istiyorum.Acaba nasıl yaparım hangi makinalar lazım?
kanka cevabı burada net bulabileceğini sanmıyorumBeyler bu iște profosyenelleșmek ve ticari iș yapmak istiyorum.Acaba nasıl yaparım hangi makinalar lazım?
Belki sektör de biri vardır diye açtım olmazsa bașka bir yerlerden bakacağım.kanka cevabı burada net bulabileceğini sanmıyorum
Hocam ürünün orjinal olması için o markanın üretmesi gerekmiyor mu?Sahte ayakkabı yerine orjinal kaliteli mal yaparsan daha iyi olur sahte mal çok satması için ucuz olması gerekiyor ucuz olması için çokca üretmen gerekiyor fabrikalar gelrekiyor ama daha az daha kaliteli ürün daha mantıklıdır kaliteli ürün pahalıdır az satarsın sahte ürün ucuzdur fazla üretirsin fazla satar tabi becerebilirsien (ytd)
Hayır o fabrikadan çıkmış olması gerekiyorHocam ürünün orjinal olması için o markanın üretmesi gerekmiyor mu?
kendi markanı oluşturursan ben ondan bahsettim fabrikaların olacakki replika yapacaksın fazla ürün gerekliHocam ürünün orjinal olması için o markanın üretmesi gerekmiyor mu?
Hocam kendi markamı olușturup geliștirmek falan çok zor.İnsanlar Nike Adidas varken neden benim malımı alsın ki?kendi markanı oluşturursan ben ondan bahsettim fabrikaların olacakki replika yapacaksın fazla ürün gerekli
şimdi büyük bir işçi kadronuz çok fazla makinanız olmayacağına göre üretim az olacak bunun sonucunda maliyet fazla olacak maliyeti fazla olan bir çakma ayakkabı alınır mı? üstüne ekleyip indirim bekleyip orjinal alırsın onun yerine kendi markanın orjinal kaliteli ayakkabısını yaparsan alıcı ona göre alacak tabi az üretim ucuz fiyat çıkarıyorsan o sana kalmış sahte ayakkabı satarak çokda büyüyemezsin sadece markanın reklamını yaparsın yani replikasını yaptığına bağlısınHocam kendi markamı olușturup geliștirmek falan çok zor.İnsanlar Nike Adidas varken neden benim malımı alsın ki?
Anladım hocam dikkate alacağım teșekkürler.şimdi büyük bir işçi kadronuz çok fazla makinanız olmayacağına göre üretim az olacak bunun sonucunda maliyet fazla olacak maliyeti fazla olan bir çakma ayakkabı alınır mı? üstüne ekleyip indirim bekleyip orjinal alırsın onun yerine kendi markanın orjinal kaliteli ayakkabısını yaparsan alıcı ona göre alacak tabi az üretim ucuz fiyat çıkarıyorsan o sana kalmış sahte ayakkabı satarak çokda büyüyemezsin sadece markanın reklamını yaparsın yani replikasını yaptığına bağlısın