Neler Yeni

Replika ayakkabı nasıl üretilir?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Beyler bu iște profosyenelleșmek ve ticari iș yapmak istiyorum.Acaba nasıl yaparım hangi makinalar lazım?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben sahte ayakkabılar da fabrikadan çıkıyor diye biliyorum. Yani 1-2 kişi kendi atölyende de yapabilirsin belki ama büyük ihtimalle sattığın fiyat emeğini karşılamaz.

Ve evet yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bence de buraya sormak yerine başka bir yerden cevap almaya çalış :D

.RBO.

80+ Silver
Sahte ayakkabı yerine orjinal kaliteli mal yaparsan daha iyi olur sahte mal çok satması için ucuz olması gerekiyor ucuz olması için çokca üretmen gerekiyor fabrikalar gelrekiyor ama daha az daha kaliteli ürün daha mantıklıdır kaliteli ürün pahalıdır az satarsın sahte ürün ucuzdur fazla üretirsin fazla satar tabi becerebilirsien (ytd)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sahte ayakkabı yerine orjinal kaliteli mal yaparsan daha iyi olur sahte mal çok satması için ucuz olması gerekiyor ucuz olması için çokca üretmen gerekiyor fabrikalar gelrekiyor ama daha az daha kaliteli ürün daha mantıklıdır kaliteli ürün pahalıdır az satarsın sahte ürün ucuzdur fazla üretirsin fazla satar tabi becerebilirsien (ytd)
Hocam ürünün orjinal olması için o markanın üretmesi gerekmiyor mu?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
kendi markanı oluşturursan ben ondan bahsettim fabrikaların olacakki replika yapacaksın fazla ürün gerekli
Hocam kendi markamı olușturup geliștirmek falan çok zor.İnsanlar Nike Adidas varken neden benim malımı alsın ki?

.RBO.

80+ Silver
Hocam kendi markamı olușturup geliștirmek falan çok zor.İnsanlar Nike Adidas varken neden benim malımı alsın ki?
şimdi büyük bir işçi kadronuz çok fazla makinanız olmayacağına göre üretim az olacak bunun sonucunda maliyet fazla olacak maliyeti fazla olan bir çakma ayakkabı alınır mı? üstüne ekleyip indirim bekleyip orjinal alırsın onun yerine kendi markanın orjinal kaliteli ayakkabısını yaparsan alıcı ona göre alacak tabi az üretim ucuz fiyat çıkarıyorsan o sana kalmış sahte ayakkabı satarak çokda büyüyemezsin sadece markanın reklamını yaparsın yani replikasını yaptığına bağlısın

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
şimdi büyük bir işçi kadronuz çok fazla makinanız olmayacağına göre üretim az olacak bunun sonucunda maliyet fazla olacak maliyeti fazla olan bir çakma ayakkabı alınır mı? üstüne ekleyip indirim bekleyip orjinal alırsın onun yerine kendi markanın orjinal kaliteli ayakkabısını yaparsan alıcı ona göre alacak tabi az üretim ucuz fiyat çıkarıyorsan o sana kalmış sahte ayakkabı satarak çokda büyüyemezsin sadece markanın reklamını yaparsın yani replikasını yaptığına bağlısın
Anladım hocam dikkate alacağım teșekkürler.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ahada vallaha ayakkabı ihtiyaçlarımızı da beleşe getirdik. @2mApoo @MematiBaş🚬 olm seri gaz verin vazgeçmesin! Memati Bey emir gibi oldu ama özür dilerim! Rica etsem gaz verir misin?

Top Bottom