Neler Yeni

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
iste olmadigi icin satislari az dumenden instaya reklam atarsa ergen tayfayi kendine topladimi bu is tamam

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
hocam ben 1 sezon replika tshirt satışı yaptım biraz daha barzo tipler oluyor bunlar kazanç sağlıyor ama gelişemiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

mağazada 1.5k olan tommy tshirti 500 tl ye satıyoruz 300 e alıp tüm olay bu
Böyle devam ederse gelişim olur elbette ama yavaş yavaş gelişirsiniz, yeni bir tarz keşfederseniz ve o bölgenin moda anlayışına göre ürünler seçerseniz bence satışlar patlayabilir. Çevrede benzer mağazalar yoksa biraz da deneyip görmeye dayalı bir olay bu

liluzivert

80+ Bronze
hocam ben 1 sezon replika tshirt satışı yaptım biraz daha barzo tipler oluyor bunlar kazanç sağlıyor ama gelişemiyorsun

mağazada 1.5k olan tommy tshirti 500 tl ye satıyoruz 300 e alıp tüm olay bu
tommynin replikasını giyen adam harbi gariban ya

hoodileri 900 lira civarlarına bulunabiliyorken ilginç gerçekten, replika diyince designer markalardan bahsediyorsun sanmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
iste olmadigi icin satislari az dumenden instaya reklam atarsa ergen tayfayi kendine topladimi bu is tamam
bir kere tabiri caizse videonun tutması yeterli sosyal medya gücü baya iyi oluyor

tommynin replikasını giyen adam harbi gariban ya

hoodileri 900 lira civarlarına bulunabiliyorken ilginç gerçekten, replika diyince designer markalardan bahsediyorsun sanmıştım
hocam prada felan da satıyorduk aynı paraya dolce gabbana felan ama beni sarmıyor bir yenilikçilik yok işin içinde marka ne yaparsa onu satıyorsun

Böyle devam ederse gelişim olur elbette ama yavaş yavaş gelişirsiniz, yeni bir tarz keşfederseniz ve o bölgenin moda anlayışına göre ürünler seçerseniz bence satışlar patlayabilir. Çevrede benzer mağazalar yoksa biraz da deneyip görmeye dayalı bir olay bu
instagramı aktif olarak kullanıp gelişmeyi düşüneceğiz güzel çekimler ve samimiyetimizle

liluzivert

80+ Bronze
bir kere tabiri caizse videonun tutması yeterli sosyal medya gücü baya iyi oluyor

hocam prada felan da satıyorduk aynı paraya dolce gabbana felan ama beni sarmıyor bir yenilikçilik yok işin içinde marka ne yaparsa onu satıyorsun

instagramı aktif olarak kullanıp gelişmeyi düşüneceğiz güzel çekimler ve samimiyetimizle
replika ölsem giymem saçma bence

hayal aleminde olanlar veya küçük çocuklar seviyor ama replika giymeyi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Kaan
o bölgenin moda anlayışına göre ürünler seçerseniz bence satışlar patlayabilir
Bu çok doğru benim yaşadığım yer çok büyük bir yer değil ve bizim ev sahibi de tekstilci güzel ürünler satıyorlar iyi de para kırıyorlar valla.

Aykut D.

80+ Gold
Bu abimiz bilgili bir abimiz tavsiye al derim
1727804303891.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç