A Anatolia 80+ Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Emre ÇAKIRCA Salı, 23:08 #1 24 yaşındayım. Ailem ile birlikte farklı bir adrese taşındım. Onlarla birlikte aynı adrese ikametgahımı alabilir miyim? Reşit olmam sorun yaratır mı?
24 yaşındayım. Ailem ile birlikte farklı bir adrese taşındım. Onlarla birlikte aynı adrese ikametgahımı alabilir miyim? Reşit olmam sorun yaratır mı?
M Mert 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,796 Çarşamba, 00:17 #2 Neden problem olsun? Reşit olmak ayrı bir evde yaşamayı gerektirmez.
We_need_meet 80+ Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 376 Dahası Reaksiyon skoru 221 İsim ... Çarşamba, 00:25 #3 Hocam, tanımadığınız insanlar değil ki. Aileniz. üstelik birlikte yaşıyorsunuz. Onlara haber verirsiniz geçersiniz.
Hocam, tanımadığınız insanlar değil ki. Aileniz. üstelik birlikte yaşıyorsunuz. Onlara haber verirsiniz geçersiniz.
A Anatolia 80+ Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Emre ÇAKIRCA Çarşamba, 03:30 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Çocuğu olduğum illaha ki sistemde görüküyordur lakin yine de sorun çıkarırlar mı diye düşündüm. Sizce fatura babamın üzerine olmasına rağmen nüfus müdürlüğünde adres değişikliği yapabilir miyim?
Çocuğu olduğum illaha ki sistemde görüküyordur lakin yine de sorun çıkarırlar mı diye düşündüm. Sizce fatura babamın üzerine olmasına rağmen nüfus müdürlüğünde adres değişikliği yapabilir miyim?