Resmen Ekonomi nedir bilmiyorlar

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,091
Brova beee Bir berat albayrak dediler ve ekonomiyi bilmeyen damatı savundular dolar oldu sana 7.41 hemde 6.91 fırladı anlamıyorlar ilk okullu ekonominin başına geçirinmez eğer Lütfi ELVAN bir hamle yapmazsa bu dolar benin tahminlere göre 7.60 kadar çıkar yani başladığım yere döneriz Anlamıyorlar berat en en beceriksiz ekonomi bakanı anlamıyorlar halkım derdi nedir halk ne istiyor niye Umarın elvan gelecek ay hamle yapar yoksa bu iyileşme şeyi bekledikleri gibi gitmez.

Brova beee Bir berat albayrak dediler ve ekonomiyi bilmeyen damatı savundular dolar oldu sana 7.41 hemde 6.91 fırladı anlamıyorlar ilk okullu ekonominin başına geçirinmez eğer Lütfi ELVAN bir hamle yapmazsa bu dolar benin tahminlere göre 7.60 kadar çıkar yani başladığım yere döneriz Anlamıyorlar berat en en beceriksiz ekonomi bakanı anlamıyorlar halkım derdi nedir halk ne istiyor niye Umarın elvan gelecek ay hamle yapar yoksa bu iyileşme şeyi bekledikleri gibi gitmez.
şuan ekonomi faiz kararları sayesinde duruyordu şuan duramıyor acilen reform lazım

Herşeyi ekonomi bakanı sanan kişinin ekonomi nedir bilmiyorlar diye dalga geçmesi komik.

şuan ekonomi faiz kararları sayesinde duruyordu şuan duramıyor acilen reform lazım
Faiz sadece günü çıkartır sağlıklı devamlı ekonomi için güven demokrasi lazım bu ise bizde olmadığı için evet.

Fun fact: ekonominin kötü olması sadece bakan yüzünden değil. İyi birisi gelince dolar üç lira olmayacak.

Gayet kibar anlattığımı düşünüyorum. Dilimizi mahvederken sen utanmadın ben mi suçlu oldum?
Tahmin edeyim sen hani bu tip olur ya işte akıllı telefonu varsa halk zengindir sen bu tipsin demi ?

Geri