Verdiğim linkten yüklediğinizden emin olun lütfen. Siz sanırım Security Cloud Free kullanıyordunuz. Onda korumalar sınırlı, bu yüzden pişman olmanızı gerektiren durum yok.
Bu konumda, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.
Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.
Kaspersky Total Security nedir?
Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.
Kaspersky Total Security nereden indirilir?
Verdiğim linkten ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
Kaspersky Premium gelişmiş antivirüs 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin ve tüm cihazlarınız için en son karmaşık siber tehditlere karşı en iyi korumayı elde edin.
www.kaspersky.com.tr
Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.
Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.
Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.
Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.
13 Mayıs 2021: Lisans hala çalışıyor.
Not: Bu rehberin sahibi benim. Bu rehberi diğer forumda aylar önce paylaşmıştım. DA forumda yararlanma amacı ile buraya da paylaştım. Kısacası çalıntı gibi bir durum yok. Hayırlı bayramlar.
konu çok yararlı olduğu için hortlatmak istedim herkes yararlansın diye az önce kodu aktif ettim ve kullanıyorum, tam da deneme sürümü bitmişken ilaç gibi geldi çok teşekkür ederim