Neler Yeni

Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

BeKo'O

80+ Silver
Tamda deneme sürümüm bitmişti yüklesem acaba yine aktif olurmu 😂 Kaspersky dan sonra comodo yükledim bilgisayar yavaşladı yav
Hocam en iyisi KasperSky ve Malwarebyte açıkçası diğerl programları çok önermiyorum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bitdefender vardı, birazda bunu deniyelim.
Verdiğim linkten yüklediğinizden emin olun lütfen. Siz sanırım Security Cloud Free kullanıyordunuz. Onda korumalar sınırlı, bu yüzden pişman olmanızı gerektiren durum yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam. Sorunsuz yapabildiniz mi?
Evet.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Teşekkürler bilgi için.

BeKo'O

80+ Silver
Yaptım şu anlık bir sıkıntı yok.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu konumda, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.

Kaspersky Total Security nedir?

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.

Kaspersky Total Security nereden indirilir?

Verdiğim linkten ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

13 Mayıs 2021: Lisans hala çalışıyor.

Not: Bu rehberin sahibi benim. 🛡️ Bu rehberi diğer forumda aylar önce paylaşmıştım. DA forumda yararlanma amacı ile buraya da paylaştım. Kısacası çalıntı gibi bir durum yok. Hayırlı bayramlar. (y)
Eyw bro türkçe kurulması biraz canımı sıktı ama olsun dil değiştiremiyormuyuz
Captussre.PNG

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İngilizce kullanmak mı istiyorsunuz? O konuda fikrim yok. Ayarlardan bulabilirsiniz belki. Rica ederim, hayırlı olsun.
evet ama neyse böyle idare edicez artık bedava şeye nadır arıyorum bende :)

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
konu çok yararlı olduğu için hortlatmak istedim herkes yararlansın diye az önce kodu aktif ettim ve kullanıyorum, tam da deneme sürümü bitmişken ilaç gibi geldi çok teşekkür ederim

Top Bottom