Atyxah 80+ Silver Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4,477 Reaksiyon skoru 2,737 26 Temmuz 2021 #1 Redmi note 8 kullanıyorum ve parlaklığı açınca arada birkaç saniyelik ekran bayağı bir değişik oluyor bi sarılaşıyor soluyor sonra geri geçiyor
Redmi note 8 kullanıyorum ve parlaklığı açınca arada birkaç saniyelik ekran bayağı bir değişik oluyor bi sarılaşıyor soluyor sonra geri geçiyor
Pişmaniye 80+ Silver Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 3,989 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,253 26 Temmuz 2021 #2 Atyxah yazmış: Redmi note 8 kullanıyorum ve parlaklığı açınca arada birkaç saniyelik ekran bayağı bir değişik oluyor bi sarılaşıyor soluyor sonra geri geçiyor Devamı için tıklayın... Bende note 8 kullanıyorum böyle bir sorun yok senin cihazınla ilgili bir sorun bu muhtemelen
Atyxah yazmış: Redmi note 8 kullanıyorum ve parlaklığı açınca arada birkaç saniyelik ekran bayağı bir değişik oluyor bi sarılaşıyor soluyor sonra geri geçiyor Devamı için tıklayın... Bende note 8 kullanıyorum böyle bir sorun yok senin cihazınla ilgili bir sorun bu muhtemelen