Neler Yeni

Retail Keyler Tamamen Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yetkisiz Kişi
Merhaba, internette ucuza satılan keyler pek güven vermediği için araştırma yaptım ama bazı kişiler " zararlı yazılım bulaştırıyor,kms ile aynı mantık" demiş. Trendyol'da 1TL'ye satılanı gördüm denemek için aldım. Başta MAK çıktı ama mesaj atıp sorunu bildirdiğimde bana tekrar bir key gönderdiler bu sefer RETAIL çıktı. Bu key güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yetkisiz Kişi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Retail alabileceğin en iyi key türüdür.
1 TL'lik olduğu için tereddüt ettim. Eski bilgisayarım lisanslı geldiği için hiç ihtiyacım olmamıştı. Bu lisans kms gibi zararlar vermiyor yani değil mi?

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
ulaş dursun
yok hacı ne zararı. sadece bir çok kişi aynı keyi kullanıyor galiba yani keyler kişiye özel satılıyor normalde bunlar kişiye özel değil ama windows aynı windows değişen bir şey yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
KMS ile aynı mantıkta değil daha güvenilir. Kötü yazılım vs. bulaşma imkanı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yetkisiz Kişi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hacı ne zararı. sadece bir çok kişi aynı keyi kullanıyor galiba yani keyler kişiye özel satılıyor normalde bunlar kişiye özel değil ama windows aynı windows değişen bir şey yok.
MAK ise birden çok kişiye veriliyormuş o yüzden retail ile değişim istedim

KMS ile aynı mantıkta değil daha güvenilir. Kötü yazılım vs. bulaşma imkanı yok.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,581
Üyeler
163,848
Son üye
butcher44
Top Bottom