Neler Yeni

Öneri Revolution case satılmalı mı?

Lukass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Genç
Merhaba geçen ay revolution case düştü ve 40 liraya sattım. Şu an tekrardan düştü ve son satış fiyatları dün 60 küsur lirayken şu an 70'e fırlamış. Daha da artacağını düşünüyor musunuz? Yoksa direk satmalı mıyım? Aklımda açmak yok ama beklersem fiyat durumunun ne olacağı konusunda şüpheliyim. ne yapmam lazım?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kasa stok krizine valve el atmazsa 100 lirayı bile görür.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba geçen ay revolution case düştü ve 40 liraya sattım. Şu an tekrardan düştü ve son satış fiyatları dün 60 küsur lirayken şu an 70'e fırlamış. Daha da artacağını düşünüyor musunuz? Yoksa direk satmalı mıyım? Aklımda açmak yok ama beklersem fiyat durumunun ne olacağı konusunda şüpheliyim. ne yapmam lazım?
çok yükselip alçalan bi kasa ben olsam yinede elimde tutardım 60 tllerin altına inecek kıvama gelirse satardım

Lukass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
sikkopattada şuan sat daha artmaz bu kasa diyorlar kararsız kaldım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam belli olmuyor dediğim gibi çok artan azalan bi kasa 65 tl + fiyatlarda elde tutulur bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide şu kasa çıktığından beri bi bana düşmedi herhalde

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
banada bir kere düştü yılan kasası. parçalanmış ve revolution düşüyor sürekli
vay anasını sayın seyirciler şu şans bende olsaydı şimdiye bi oyun veya bi skin almıştım çoktan

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam 3 defa revolution case açtım üçündede kasa fiyatından yüksek item çıktı bence açmaya değer bi kasa içindeki itemlar cidden çok değerli

Critaes

80+ Bronze
Benim fikrim şu yönde, revolution case drop olarak düşen bir kasa ve oyunu oynayan kişi sayısına baktığın zaman bir haftada binlerce kez düşüyor. Revonun fiyatı artarsa diğer itemlerin de fiyatı artar. Yani kar elde edemezsin sadece değerini korumuş olur. Onun yerine düşmesi artık mümkün olmayan kasaları veya kapsülleri alman seni kara geçirir belli bir süre sonra.
Örn: 2022 Antwerp kapsülleri, Operasyon kasaları, 2022 antwerp stickerları, hatıra itemler. Bunları alırken de mevcut olan ilan sayısına bakarak ortalama kaç kişide var, ileride nadirliği artar mı gibi anawlizler yapabilirsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Dün 72 TL ye okuttum, geçen gün başka bi kasayı da 50 ye satmıştım mis gibi oldu oyun alacam o parayla 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom