İnşallah Günahların af olur ama pek sanmıyorum.Banane yegenim ülkeye faydasi olmayan bi adam.
Konuştu profesörBanane yegenim ülkeye faydasi olmayan bi adam.
Adamligima laf edeceksen beşiktaş akaretlere gel yigidim.Adam olduğunu kim söyledi?
Bu nasıl bir düşünce. Çok pardon fakat bilinçli düşünceye sahip değilsiniz. Bu nasıl bir düşünce ya. Bir ara bu sorununuz doktorlukta hangi bölümdür bilmiyorum ama bir gözükün. Cümleleriniz insanın içindeki enerjiyi sömürüyor.Bos adam o zaten gundemi mesgul ediyordu milletin bi ton derdi var bu ela die sarki yapiyodu ölsün valla cok da önemli degil.
yusuf değilmiydi adı
Mekanı Ela Olsun...
Adamligima laf edeceksen beşiktaş akaretlere gel yigidim.
lol'deki numara verip ara diyenlerin bi tık üstü galiba arkadaş.Adamligima laf edeceksen beşiktaş akaretlere gel yigidim.
Ben sizin gibi her gun bilgisayarda oyun oynamiyorum yigidim bende kendi çapımda yapiyorum bir seyler iste.Senin ne faydan var?
500 pizza kapıda ödemeUlan daha adres vermiyorsun çağırıyorsun
Karayolları mahallesi, Abdi İbekçi caddesi, No: 32 Daire: 2
Abi 2 tane yemek söyledim hakkını helal et yersin diye düşündümUlan daha adres vermiyorsun çağırıyorsun
Karayolları mahallesi, Abdi İbekçi caddesi, No: 32 Daire: 2
Neden bu kadar ***** olduğun belli.Ben sizin gibi her gun bilgisayarda oyun oynamiyorum yigidim bende kendi çapımda yapiyorum bir seyler iste.
Banane yegenim ülkeye faydasi olmayan bi adam.
adam sade şarkı yapıyor millete sallamıyor bişey yapmıyor şu insanlara kin beslemeyin artıkBos adam o zaten gundemi mesgul ediyordu milletin bi ton derdi var bu ela die sarki yapiyodu ölsün valla cok da önemli degil.