Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
xBaanCKxNeden bu kadar ***** olduğun belli.
xBaanCKxNeden bu kadar ***** olduğun belli.
okul adresi verme bana aslan parcasi ozel okula gidiyormussun zaten bak ben baban yasinda adamım nerdeyse benimle duzgun konus ağır ol.Ulan daha adres vermiyorsun çağırıyorsun
Karayolları mahallesi, Abdi İbekçi caddesi, No: 32 Daire: 2
okul adresi verme bana aslan parcasi ozel okula gidiyormussun zaten bak ben baban yasinda adamım nerdeyse benimle duzgun konus ağır ol.
Pizza söyledim.Ulan daha adres vermiyorsun çağırıyorsun
Teknobiyotik kapıda ödeme bilgisayar.500 pizza kapıda ödeme
Lan ne gerizekali insansin gündemi meşgul ediyormuş babababa vallaha bak yanimda olsan babam yasinda demem dalarim sana ölsün diyor birdeokul adresi verme bana aslan parcasi ozel okula gidiyormussun zaten bak ben baban yasinda adamım nerdeyse benimle duzgun konus ağır ol.
Hocam yeni sisteminiz hayırlı olsun.Ulan daha adres vermiyorsun çağırıyorsun
ya bırak işte yeni gelmiş kendisini buranın abisi sanıyorLan ne gerizekali insansin gündemi meşgul ediyormuş babababa vallaha bak yanimda olsan babam yasinda demem dalarim sana ölsün diyor birde
Bilgisayar basindan kalkabilirsen dalarsin dalsanda ben armut toplamıyorum 1 bucuk ay body building yaptım geciririm bi tane fukara sumugu gibi yapışırsın yere anladınmı guzel kardesim?Lan ne gerizekali insansin gündemi meşgul ediyormuş babababa vallaha bak yanimda olsan babam yasinda demem dalarim sana ölsün diyor birde
Bilgisayar basindan kalkabilirsen dalarsin dalsanda ben armut toplamıyorum 1 bucuk ay body building yaptım geciririm bi tane fukara sumugu gibi yapışırsın yere anladınmı guzel kardesim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tartismak istemiyorum kafamın tasını attirmayın gidiyorum ben.
hadi ALLAH a emanet olTartismak istemiyorum kafamın tasını attirmayın gidiyorum ben.
İnsanlar vardır. Bir de eğitilmez insanlar.Bos adam o zaten gundemi mesgul ediyordu milletin bi ton derdi var bu ela die sarki yapiyodu ölsün valla cok da önemli degil.