Jaja50
80+ Silver
ASKFDĞPÜKFĞPÜASKJFOSĞJMFOIPASFJMASPOJ harbiden çok komik bak harbidenBogazina kacar dikkat et.
ASKFDĞPÜKFĞPÜASKJFOSĞJMFOIPASFJMASPOJ harbiden çok komik bak harbidenBogazina kacar dikkat et.
Lan antilop gitsene su forumdanBogazina kacar dikkat et.
Reynmenden çok faydası vardırSenin ne faydan var?
Reynmenden çok faydası vardır
şarkı yapınca adam haşa allah olmuyor. kusra bakmayın.
Olay şarkı değil knk verdiği vergilere bakilirsa cok daha fazla katkısı oluyor ulkeye sorsan almancidir bu sere*sizReynmenden çok faydası vardır
şarkı yapınca adam haşa allah olmuyor. kusra bakmayın.
Reynmen faydalı demedim ama Reynmen verdiği vergiler ile o arkadaştan daha yararlı oluyordur.
olm gide gide bu vergiyi gene buldunuz haOlay şarkı değil knk verdiği vergilere bakilirsa cok daha fazla katkısı oluyor ulkeye sorsan almancidir bu sere*siz
çok ciddi söylüyorum şu an yan sekmede şarkı açtım konuyu takip ediyorum mesaj gelmiş mi diyeModeratörler bu konuyu görse banlamaz seviyeli tartışma olduğundan cips kola alırlar izlerler. Ben konuyu takibe alıyom. Cips kola alıp geliyom kapamayın konuyu.
Yazsın daha soyliceklerim varçok ciddi söylüyorum şu an yan sekmede şarkı açtım konuyu takip ediyorum mesaj gelmiş mi diye
Sen gitmiyosun kostebek.Lan antilop gitsene su forumdan
küfür yasak olmasa ne sövüşceksiniz varya adım gibi eminim hakaretlere bak "köstekebek,antilop" KASOPĞLFJFĞASJKFPOĞASJMKGOPIDSFJMGOSen gitmiyosun kostebek.
Bak hacı beni dellendirmeyin engelledim simdi seni istedigin kadar öt aslan parçasiYazsın daha soyliceklerim var