Neler Yeni

Rezalet Uygulama "TABİİ"

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Sayhan
Yaklaşık 1 aydan beri tabii platformunu kullanıyorum bende mi tek oluyor bilmiyorum,yayında sürekli donmalar kasmalar kalite düşüklüğü internetim iyi olmasına rağmen donuyor,şurada bir arsenal-psg maçı var dona dona dura dura izliyoruz. Sözde geçen yıl ücretsiz olacak dediler o da paralı oldu, para sıkıntı değil fakat bari kaliteli ve donmayan bir maç izleyelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Sayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TRT'nin verdiği hizmetten ne bekliyorsun ki? Maç izleyemiyorum internetten. Sitelerine giremiyorum, bazen giriyor ama video yüklenmiyor. Gereksiz...
Bir maç izleyeceğiz donuyor maç kim bilir şuan kaç dakika önde hala 26.02 de dondu

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Utku Çetin
Genel olarak maçlarda bende de donuyordu da bu maç baya sorunsuz ve kaliteli şaşırdım ama tabii ki rezalet uygulama

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oğuzhab
Yaklaşık 1 aydan beri tabii platformunu kullanıyorum bende mi tek oluyor bilmiyorum,yayında sürekli donmalar kasmalar kalite düşüklüğü internetim iyi olmasına rağmen donuyor,şurada bir arsenal-psg maçı var dona dona dura dura izliyoruz. Sözde geçen yıl ücretsiz olacak dediler o da paralı oldu, para sıkıntı değil fakat bari kaliteli ve donmayan bir maç izleyelim.
trt den tabii dahil hiç 480p üstü maç izleyemedim 480 de bile donuyor hep.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,222
Üyeler
173,002
Son üye
burhan055
Top Bottom