Lisser
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,508
Onu çok aldırmayın şuan akakçede en ucuz 980tl civarında bulunuyor itopyada da indirimli haliyle 739tl'ye satılıyor.
Onu çok aldırmayın şuan akakçede en ucuz 980tl civarında bulunuyor itopyada da indirimli haliyle 739tl'ye satılıyor.
Bilemedim kiHocam tam tersi tam bir gamer klavyesi, bilek desteği yok ama onuda ayrı olarak alabilirsiniz ama bence gerek yok zaten altta kalıyordur tuşlar büyük ihtimalle
Bu itopyada satilanla bu videodaki tıpa tıp aynı mı benzeri mi![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918R-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Hangi videodaki hocamBilemedim ki
ambalajı dışında yani kendine hayran bırakan rengi ve RGB si dışında ne olayı var ne avantajı var oyunlarda yada günlük kullanımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu itopyada satilanla bu videodaki tıpa tıp aynı mı benzeri mi
Hangi videodaki hocamHepsiburada'da satılanla aynı
Çalışıyorum garsonluk yapıyorum 15 20 saniye içinde cevap vermem gerekiyor o yüzden bir şeyleri eksik yapıyorum şef telefonu görürse kuvuluruzHangi videodaki hocamHepsiburada'da satılanla aynı
Kolay gelsin hocam canınız sağolsun, ben de bi yandan matematik sınavına çalışıyorum diğer yandan forumla uğraşıyorumÇalışıyorum garsonluk yapıyorum 15 20 saniye içinde cevap vermem gerekiyor o yüzden bir şeyleri eksik yapıyorum şef telefonu görürse kuvuluruz![]()
Var mı başka önerebileceğiniz birşeylerKolay gelsin hocam canınız sağolsun, ben de bi yandan matematik sınavına çalışıyorum diğer yandan forumla uğraşıyorumişin sonunda matematikten 15 alacağım o belli
Bunu öneriyorlardı forumda:Var mı başka önerebileceğiniz birşeyler
Fiyatı mı değişti bunun noldu anlamadım daha sipariş vermemiştim![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918R-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Sağ üstte 4 tuş var ses açma ses kısma ses kapama bir de makro tuş. Çarka gerek duymadım hiç kullanirken. Fn kombinasyonu falan gerekmiyor dümdüz tuşa basıyorsun sesi açıyor kısıyor kapatiyorsun.Ama bu gamer kalvye gibi durmuyor dirseği yok mesela yada yardımcı tuşları ses açıp kapatma çarkı falan
Düm düz klavye bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama benimde çok hoşuma gitti mükemmel görünüyor
Evet değişmişFiyatı mı değişti bunun noldu anlamadım daha sipariş vermemiştim![]()
Evet değişmiş