RGB mekanik Klavye tavsiye

Hocam tam tersi tam bir gamer klavyesi, bilek desteği yok ama onuda ayrı olarak alabilirsiniz ama bence gerek yok zaten altta kalıyordur tuşlar büyük ihtimalle
Bilemedim ki
ambalajı dışında yani kendine hayran bırakan rengi ve RGB si dışında ne olayı var ne avantajı var oyunlarda yada günlük kullanımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu itopyada satilanla bu videodaki tıpa tıp aynı mı benzeri mi

Bilemedim ki
ambalajı dışında yani kendine hayran bırakan rengi ve RGB si dışında ne olayı var ne avantajı var oyunlarda yada günlük kullanımda

Bu itopyada satilanla bu videodaki tıpa tıp aynı mı benzeri mi
Hangi videodaki hocam :D Hepsiburada'da satılanla aynı

Çalışıyorum garsonluk yapıyorum 15 20 saniye içinde cevap vermem gerekiyor o yüzden bir şeyleri eksik yapıyorum şef telefonu görürse kuvuluruz🤦🙄
Kolay gelsin hocam canınız sağolsun, ben de bi yandan matematik sınavına çalışıyorum diğer yandan forumla uğraşıyorum :D işin sonunda matematikten 15 alacağım o belli

Var mı başka önerebileceğiniz birşeyler
Bunu öneriyorlardı forumda:

Benim bildiğim aklıma gelenler:

Ama bu gamer kalvye gibi durmuyor dirseği yok mesela yada yardımcı tuşları ses açıp kapatma çarkı falan
Düm düz klavye bu

Ama benimde çok hoşuma gitti mükemmel görünüyor
Sağ üstte 4 tuş var ses açma ses kısma ses kapama bir de makro tuş. Çarka gerek duymadım hiç kullanirken. Fn kombinasyonu falan gerekmiyor dümdüz tuşa basıyorsun sesi açıyor kısıyor kapatiyorsun.

Geri