Stex 80+ Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 118 Reaksiyon skoru 54 29 Temmuz 2023 #1 Bütçe 1000 Merhaba, ekran kartı ve anakarta bağlı psu kabloyu rgb olarak güncelleyeceğim. Önerileriniz nelerdir? Not: Asus anakart kullanıyorum Aura sync ile uyumlu olursa sevinirim.
Merhaba, ekran kartı ve anakarta bağlı psu kabloyu rgb olarak güncelleyeceğim. Önerileriniz nelerdir? Not: Asus anakart kullanıyorum Aura sync ile uyumlu olursa sevinirim.
ryangosling 80+ Bronze Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 894 Reaksiyon skoru 397 29 Temmuz 2023 #2 Stex yazmış: Merhaba, ekran kartı ve anakarta bağlı psu kabloyu rgb olarak güncelleyeceğim. Önerileriniz nelerdir? Not: Asus anakart kullanıyorum Aura sync ile uyumlu olursa sevinirim. Devamı için tıklayın... Lian li ve xpg nin var Upvote 0 Downvote
Stex yazmış: Merhaba, ekran kartı ve anakarta bağlı psu kabloyu rgb olarak güncelleyeceğim. Önerileriniz nelerdir? Not: Asus anakart kullanıyorum Aura sync ile uyumlu olursa sevinirim. Devamı için tıklayın... Lian li ve xpg nin var