RGB sizin için ne kadar önemli?

Olması pek önemli değil olursa da zaten tek renge ayarlıyorum pavyon gibi olmasından diye. Mesela geçen arctic freezer yerine msi freezr L tercih ettim diğer parçalarla takım olsun diye renk açısından. O ejder ambleminin kırmızı ledi bile harika bir görsellik sunuyor. İleride 1 tane daha torx fan alırsam sanırım arctic freezer performansıyla eşit yahut daha iyi soğutma elde edebilirim.

RGB severim ama o kadar abartılı değil bi kasanın 3 önünde 3 tane RGB var bide kasa soğutması RGB o kadar

Eğer RGB ile normal parça arasında 200 lira falan fark varsa almam :D

Çok önemli benim için birde rgb sıvı soğutma taktımmı tamamdır.

Bir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
RGB iyidir ama kasada ön fan hariç bi tek mousemde rgb var :D

Mümkün olduğunca ışıksız şeyler istiyorum ama kaliteli bir şey isteyince illa ışıl ışıl olucak... Gönül ister sadece klavyem ışıklı olsun o da gece tuşlar görüncek kadar, diğer şeyler ışıklı olmasada olur ama benim sistemde ışıqlı mışıqlı malesef.

pekde umrumda değil. argb rgb falan yeterki adam akıllı sistemim olsun.

100 200 neyse veririm yine ışıklısından alırım. Ama performanstan asla kısmam RGB için

Bir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
RGB takıntım yok kasanın fanları RGB olsun yeter ha bir de klavye fare kulaklık falan olsun yeter diğer türlü GPU Ram falan rgb olmasa da olur : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri