RGBYİ ÇALIŞTIRAMIYORUM

ysnkrglmz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Kasayı yeni aldım fotoğraflarda hep rgb olduklarını gördüm ama şu anda pc de hiçbir şekilde rgb kullanamıyorum. Sadece sıvı soğutmanın ışığı yanıyor ve kırmızı sabit şekilde yanıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Pc donanımlarının hepsi ekteki gibidir. Şimididen teşekkür ederim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-14 030354.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-14 030354.webp
    24.6 KB · Hit: 33
  • WhatsApp Görsel 2025-09-14 saat 02.50.01_ff283980.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-14 saat 02.50.01_ff283980.webp
    55.2 KB · Hit: 30
fan arbglerini doğru taktın mı argb kontrol yazılımı indir herhangi birini ordan kontrol edebilirsin sonrasında

Merhaba arkadaşlar. Kasayı yeni aldım fotoğraflarda hep rgb olduklarını gördüm ama şu anda pc de hiçbir şekilde rgb kullanamıyorum. Sadece sıvı soğutmanın ışığı yanıyor ve kırmızı sabit şekilde yanıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Pc donanımlarının hepsi ekteki gibidir. Şimididen teşekkür ederim
Hocam bildiğim kadarıyla o anakarta rgb desteği yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide psu yu en yakın zamanda değiştirin

fan arbglerini doğru taktın mı argb kontrol yazılımı indir herhangi birini ordan kontrol edebilirsin

fan arbglerini doğru taktın mı argb kontrol yazılımı indir herhangi birini ordan kontrol edebilirsin sonrasında
hocam kasayı incehesap üzerinden montajlı şekilde aldım sadece ekran kartını montajladım ben.

Hocam bildiğim kadarıyla o anakarta rgb desteği yok

Bide psu yu en yakın zamanda değiştirin
Hocam anakartın destekleyip desteklemediğini nereden bakabiliriz ? bir de hazır toplama sistem olarak aldım psunun ne gibi bir sıkıntısı var neden değiştirmemizi öneriyorsunuz

hocam kasayı incehesap üzerinden montajlı şekilde aldım sadece ekran kartını montajladım ben.

Hocam anakartın destekleyip desteklemediğini nereden bakabiliriz ? bir de hazır toplama sistem olarak aldım psunun ne gibi bir sıkıntısı var neden değiştirmemizi öneriyorsunuz
Ana kartın sitesine bakabilirsin anakartın üzerinde de 5v beyaz 3 pinli bi giriş var ama o anakarta rgb desteteği tok diye biliyorum

argb desteği var. kaldı ki olmasa dahi fanların ışığı yanması gerekiyor. sadece değiştiremezdin. ancak dediğim gibi kontrol desteği var. yani fanlar dönüyor ancak ışığı yanmıyorsa aklıma tek gelen şey fan kablolarını takmışlar argb kablolarını takmamışlar olur. bunun için de kabloları bize göstermeden bağlı olup olmadığını anlayamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,393
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri