Neler Yeni

Rica edersem yardımcı olur musunuz?

Sedat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sedat Coşkunkan
Bütçe
11000
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar bereketli günleriniz olsun arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.
11 K gibi kredi çekme imkanım var
Bilgisayardan çok anlamıyorum kazıklanmak istemiyorum açıkçası amacım iştem eve gelip hanımla muhabbet edip kızı sevdikten sonra bu arada 3 yaşında ellerinizden öper geçip bir iki saat hikaye tabanlı oyunlar olsun veya Valorant pubg gibi oyunlar olsun kafa dağıtmak istiyorum zevkim uğruna sizden yardım istediğim için çok özür diliyorum ama inanın çok anlamadığım için yazmak istedim sıfır alacak monitörlü durumum yok acaba sarı siteden önereceğiniz bir sistem var mıdır monitörlü hani bir kaç yıl dayansın yeter benim için azcıkda dayanıklı olsun istiyorum yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim vaktinizi aldığım için çok özür dilerim tekrardan..

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bildiğim kadarıyla sarı sitede pch venom 4 RX 6600 lü sistemler pazarlıkla 11 bine alınabilir .2 bine de 2. el 144 Hz 1ms monitör alırsınız. 13 bine olur bu iş. Tabi 2. el alırken kontrollerin yapılması ve mümkünse elden alınması lazım. Eğer max bütçe 11 binse monitörler çok pahalı olduğunda hala varsa Da'nın 6500xt sistemi + monitör yapılabilir. Bu bütçeye 0'dan ne dizilir bilmiyorum. @DerratiX sınavın var biliyorum knk ama müsait olursan bakarsın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar bereketli günleriniz olsun arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.
11 K gibi kredi çekme imkanım var
Bilgisayardan çok anlamıyorum kazıklanmak istemiyorum açıkçası amacım iştem eve gelip hanımla muhabbet edip kızı sevdikten sonra bu arada 3 yaşında ellerinizden öper geçip bir iki saat hikaye tabanlı oyunlar olsun veya Valorant PUBG gibi oyunlar olsun kafa dağıtmak istiyorum zevkim uğruna sizden yardım istediğim için çok özür diliyorum ama inanın çok anlamadığım için yazmak istedim sıfır alacak monitörlü durumum yok acaba sarı siteden önereceğiniz bir sistem var mıdır monitörlü hani bir kaç yıl dayansın yeter benim için azcıkda dayanıklı olsun istiyorum yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim vaktinizi aldığım için çok özür dilerim tekrardan..
Hocam hayırlı akşamlar sizede. Allah Bağışlasın.
RX6600'lü sistem 10999 TL'ye satıldı. Tavsiyem öyle bir sistem beklemenizdir. Ya da ikinci el şöyle bir şeyler bakabilirsiniz. Size yetecektir.

İndirimle sistemde toplanabilir. Yarın Gaming Gecesinde RX6600 iyi bir fiyata çıkarsa alabilirsiniz. O zaman bi parçalar açıklansın, belki işlemci bile bulursunuz ucuza.

Monitör dahil istiyorsanız, attığım 2. el sistemi iyi bir fiyata almanız gerekmekte. Şahsen alınabilecek iyi kalitede monitörler 2600-2700 TL bana göre. bütçe birazcık az kalıyor. Monitörü sonra halletmeniz tavsiyemdir.

Bu arada özür dilemeyin, biz gönüllü olarak yardımcı oluyoruz.

Sedat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sedat Coşkunkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hayırlı akşamlar sizede. Allah Bağışlasın.
RX6600'lü sistem 10999 TL'ye satıldı. Tavsiyem öyle bir sistem beklemenizdir. Ya da ikinci el şöyle bir şeyler bakabilirsiniz. Size yetecektir.

İndirimle sistemde toplanabilir. Yarın Gaming Gecesinde RX6600 iyi bir fiyata çıkarsa alabilirsiniz. O zaman bi parçalar açıklansın, belki işlemci bile bulursunuz ucuza.
Allah razı olsun kardeşim 6600 bi tık süperin üstünde gibi affola yanlışım varsa

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Sedat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sedat Coşkunkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öyle hocam. bir tık değil baya bir üstünde sayılır.
Öyle diye tahmin etmiştim doğruymuş o zaman hocam valla bakalım trendyoldan toplanır mı peki eşimin üyeliği war 😂😂

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Öyle diye tahmin etmiştim doğruymuş o zaman hocam valla bakalım trendyoldan toplanır mı peki eşimin üyeliği war 😂😂
Farklı farklı sitelerden toplamanız lazım hocam. En iyi öyle indirim yakalarsınız. Dediğim gibi, okulların kapanmasına 2 hafta kaldı. o zaman dolar bu şekilde seyrederse güzel indirimli sistemler çıkabilir.

Sedat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sedat Coşkunkan
Farklı farklı sitelerden toplamanız lazım hocam. En iyi öyle indirim yakalarsınız. Dediğim gibi, okulların kapanmasına 2 hafta kaldı. o zaman dolar bu şekilde seyrederse güzel indirimli sistemler çıkabilir.
Anladım hocam çok teşekkür ederim peki 6600xt Li bir sistem için hangi işlemciyi öneriyorsunuz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram