Evet baştan sona kendim kurdum.Rigi kendiniz mi yaptınız?
Tabi yazıyım sonuçta devlet sırrı değil rahatlıkla bulunabilir parçalar.Hocam selam. Kullandığınız parçaları da yazar mısınız size zahmet. Mesela rigi bir yerden mi aldınız kendiniz mi kurdunuz? Pcie güç kablolarını nereden temin ettiniz? Anakartınız nedir?
Eht kazarken mem junction.kac derece oluyor?Resimden öyle gelmiştir. Sıcaklıklar 3 fanlı olan kart 39-40 geceleri 36-37. 2 fanlı kartlar 45-46-47 değişiyor geceleri 42-43 arası.
Dediğim gibi bende rig kurmayı planlıyorum. Size zahmet varsa bir ölçüleri atarbilir misiniz?Evet baştan sona kendim kurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi yazıyım sonuçta devlet sırrı değil rahatlıkla bulunabilir parçalar.
Anakart : Msi b450m pro max
İşlemci : Ryzen 5 3600
Ram : 8gb gskill tek modül ddr4
Psu 1 : Corsair cx750f 750w
Psu 2 : Cooloer Master 700w
+Psu birleştirici
+7 adet Ver09s Riser
+2 adet pci Y splitter
+Özel tasarım 7 li Rig Kasamız.
+16gb usb 3.0 bellek (mining işletim sistemi)
+1 adet m2 riser dönüştürücü.
bu kadar.
Otomatik kuruyor diye biliyorum HiveOS.Ben göstermek istediğin şeyi anladım, genel bi göstermek istedin ki ihtiyacı olan soru sorsun, ne olduğunu görsün. Peki bi sorum var hiveos da nasıl 3060'a 470.5 kurabildin bence bu bir çok kişinin işine yarar. Bunu rehber yapsan faydası olur. Hatta benim ilgimi çekti.
Bende aynı durumdayım, bizde alırız kıtırından umarım.An itibarıyla benim de 7 kartlık rigim oldu 1660 ti ayarlarını isterim artık
@SiyahLimon tanıdık zaten hallederizBende aynı durumdayım, bizde alırız kıtırından umarım.
Önceden 470.5 yoktu sonradan eklenmiş galiba.Otomatik kuruyor diye biliyorum HiveOS.
Rig kasasını diyorsanız 50CM genişlik 30cm derinlik yine 30-35 cm yükseklik.Dediğim gibi bende rig kurmayı planlıyorum. Size zahmet varsa bir ölçüleri atarbilir misiniz?
ben 2 yıl beklerim.2 yıl beklerim dersen olur 1 kartı sana verebilirim çünkü o zamana yeni kartlar çıkacaktır ve bunlar kazım yapamaz hale gelecektir DAG size dan dolayı 6gb kartlar yeterli olmaz. (Zaten ethereum yakın gelecekte bitecek madenciliğe.)