Neler Yeni

Rina Roleplay güvenli mi?

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Birkaç tane konu daha var ancak oralarda RP direkt EXE olarak paylaşılmış ancak şimdi RAR olarak iniyor ve yanında 3 tane uygulama daha indirmemi istiyor. İndirdim bir sorun yok. VirusTotal ile tarattığımda sadece VBA 32 adında bir uygulama mailbomb buldu. Başka bir şey yok ben de kurdum devam ettim sonra oynamaktan vazgeçtim hiç oyunu açmadım bile, sonrasında Defender ile tarattım trojan buldu herhalde ama Google Cache'te buldu, sildim ve ardından Hitman Pro, Rina RP'nin Audio DLL dosyasında sıkıntı olduğu gözüktü, sildim. Toplamda Kaspersky, Defender, Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner ve Norton Power Eraser ile tarattım ve sonuçta artık hiçbir şey kalmadı. Yarın da Malwarebytes ile taratıcam. Sizce hâlâ sorun olur mu?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Birkaç tane konu daha var ancak oralarda RP direkt EXE olarak paylaşılmış ancak şimdi RAR olarak iniyor ve yanında 3 tane uygulama daha indirmemi istiyor. İndirdim bir sorun yok. VirusTotal ile tarattığımda sadece VBA 32 adında bir uygulama mailbomb buldu. Başka bir şey yok ben de kurdum devam ettim sonra oynamaktan vazgeçtim hiç oyunu açmadım bile, sonrasında Defender ile tarattım trojan buldu herhalde ama Google Cache'te buldu, sildim ve ardından Hitman Pro, Rina RP'nin Audio DLL dosyasında sıkıntı olduğu gözüktü, sildim. Toplamda Kaspersky, Defender, Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner ve Norton Power Eraser ile tarattım ve sonuçta artık hiçbir şey kalmadı. Yarın da Malwarebytes ile taratıcam. Sizce hâlâ sorun olur mu?
Sunucuya girmek için Launcher mı gerekiyor anlamadım?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
O sunucuya ben gram güvenmiyorum, zaten çoğu anti virüsler keylogger ve trojen buluyor. hesaplarının çalındığını iddia edenlerde var. bence kurmayın, ben zamanında kurup 1-2 hafta oynayıp silip formatlamıştım.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunucuya girmek için Launcher mı gerekiyor anlamadım?
Aslında değil gta san Andreas yüklüyorsunuz ardından online girmek için eklentiler ekleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sunucuya ben gram güvenmiyorum, zaten çoğu anti virüsler keylogger ve trojen buluyor. hesaplarının çalındığını iddia edenlerde var. bence kurmayın, ben zamanında kurup 1-2 hafta oynayıp silip formatlamıştım.
Banada güvenilir gelmedi

Şuan bir anormallik yok inşallah olmaz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Aslında değil gta san Andreas yüklüyorsunuz ardından online girmek için eklentiler ekleniyor

Banada güvenilir gelmedi

Şuan bir anormallik yok inşallah olmaz.
Bence oynamayın hocam yine de siz bilirsiniz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bazı Fivem sunucularda Moderatörlük yapmışlığım var Bir sunucu da launcher vardı Bilgisayarların masaüst ss lerini alıyordu Bir tane chate atıyordu Hile tespiti için İp adresleri dahil çıkıyor büyük ihtimal aynı mantıktadır ama Arka planda neler oluyor bilemeyiz o yüzden böyle sunuculara girmeyin program yazılım vs indirmeyin

NOT:O da aynı Tüm virüs programlarında trojen ve keylogger diye algılanıyordu....

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı Fivem sunucularda Moderatörlük yapmışlığım var Bir sunucu da launcher vardı Bilgisayarların masaüst ss lerini alıyordu Bir tane chate atıyordu Hile tespiti için İp adresleri dahil çıkıyor büyük ihtimal aynı mantıktadır ama Arka planda neler oluyor bilemeyiz o yüzden böyle sunuculara girmeyin program yazılım vs indirmeyin

NOT:O da aynı Tüm virüs programlarında trojen ve keylogger diye algılanıyordu....
Sizce şuan hâlâ sorun olur mu çalıştırmamıştım

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizce şuan hâlâ sorun olur mu çalıştırmamıştım
Çalıştırmadıysanız bişi olucağını sanmıyorum tabi oda launcher yapısına bağlı
Siz ne olur olmaz Virüs taraması yapın bazen appdata ki dosyalarda olabiliyor

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
boşver hiç bulaşma

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Çalıştırmadıysanız bişi olucağını sanmıyorum tabi oda launcher yapısına bağlı
Siz ne olur olmaz Virüs taraması yapın bazen appdata ki dosyalarda olabiliyor
Zaten yazdım Kaspersky, Defender, Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner ve Norton Power Eraser bunlar ile tarattım yarın malwarebytes ile taratıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,059
Üyeler
165,110
Son üye
Uzun Vs hayri
Top Bottom